• Infinity
    16.6k
    Ma pet komada za muk do Gospojine.
  • reziser
    6.9k

aposlutno se slažem
    razvalit ih
    ali bit će kriv jedan aut kod 3:0 u 61 minuti.... :rofl:
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ovaj put ih stvarno treba pregaziti da šute bar mjesec dana.
  • reziser
    6.9k
    i dao bi im 5% kapaciteta stadiona, a ne cijeli jug pa kolko ih dođe!
  • Dudu
    2.6k

Zašto? Dao bih im nek se guraju dvojica na jedno mjesto, nek i oni vide kako igraju ozbiljne europske momčadi i zaplješću na kraju.
  • Majki2111
    3.4k
    U nedjelju po mobitelu ponovo loše vrijeme se očekuje. Vidit ćemo za posjetu za derbi.
  • Jaki
    100
    Evo ga opet kmecanje sa juga ukralo pokralo pionire znaci strasno nek odstupe vise iz lige i naprave svoju ligu.
  • immerwieder
    1.4k
    po zadnjoj promjeni prognoze kod ole-gunnara vele da ne bu kiše u nedjelju
  • BluePhone67
    4.1k
    xxqr94jyv4xphklj.jpg
    4p4cda72etnrgg6z.jpg
    kn0oqqleykx37smt.jpg
    5cwa4recjh30crwf.jpg
    9tfzferwt7i0m0sf.jpg
    870tkzf874ed8kc0.jpg

Sn 22.05.2019
  • reziser
    6.9k
    telefonu....
    gledam te sazetke pionira....gledam i ne vjerujem na kaj se ONi zale?!
    oni tolio ne vole hajduk koliko mrze dinamo zagreb, bandica, mamica, sve nas...
    nevjerojatno

ovo s pionirima je cista smijurina, opravdavaju svoju nemoc, naravno cistim sudackim odlukama
    umjesto da se prica kako je OSIJEK OSVOJIO kup, svi portali puni doceka, vrijeđanja sveg sjevernije od zadra...

ova podrska Zadru, gle..postoje uvjeti, nisi ih ispunio...ćao bok...nemozes igrati tu ligu, gdje je problem?!
    ispuni uvjete i igrat ćeš.

kažem u nedjelju će kod 3:0 biti kriv jedan krivo dosuđeni aut, a već sad kmeče da su ozljeđeni, masakrirani od istre, blabla

jbt, ne znaju ništ drugo osim kmečat, prestrašno

nego..idemo danas po kup!!!
  • markoli
    1.7k
    https://www.vecernji.hr/sport/reprezentativac-za-samo-jednu-vecer-baric-biscan-mi-se-nikada-nije-ispricao-1320822

Je li Bjelica jedan od najvećih trenera u povijesti Dinama?
    OTTO BARIĆ – To smatraju oni koji nemaju pojma što je trener. Trener je tek onda kad je najmanje dvije godine u klubu i kad je napravio nešto. Daj Bože da on bude najbolji, ali za mene nije još. Reći ću vam ovako: kada sam bio trener Rapida, u prvu momčad uveo sam petoricu 18-19-godišnjaka, Schöttela, Pecla, Herafa, Herzoga i Wurza, koji su još bili igrali za juniore. I oni su uskoro svi postali A reprezentativci. E, to ja ne vidim u Dinamu. Ne da nema mladih, ima ih, ali to su igrači izvana koji dođu u Dinamo. Ja sam u Rapidu imao pet “Šunjića”. I sad da ima Dinamo još dva Šunjića na drugim pozicijama, Dinamo bi imao jaku europsku momčad. Zato govorim da nema vizije, no to nema veze s Bjelicom. To je bilo u vrijeme Zdravka...

---

Čuj ovo staro laprdalo. Čovjek nakon 50 godina prezimi u Europi i dođe na korak do četvrtfinala EL, ali nije napravio "nešto".
  • 000
    946
    A nije da nisu imali priliku u ovih zamalo 50g.
    Neki i više puta.
    I svaki put je bio tjorak.
    Ili Tomas u napadu.
  • Mr Blue
    4k
    Dajte ljudi, sve je jasno iz zadnje rečenice. Za vrijeme strahovlade, Dinamo nije bio ni blizu ovakvog uspjeha, a ostarjeli Otto kaže da je onda bilo vizije. Prozirno.
  • xavier
    12.1k
    Sportski djelatnici i inače pod stare dane osjete potrebu pričati kako je "u njihovo vrijeme bilo teže" i uvijek o svemu u današnjem sportu pričaju s visoka. No Otto je pametovao još u svoje vrijeme...tako da me ne iznenađuju ovakve ideje :blush:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ottek je tip ko i Ćiro. Starac koji voli pažnju, a kad je dobije onda ga ne možeš ugasiti. I samo priče, ja sam ovo, ja sam ono, ovi sad su za k...., kad sam ja radio sve se znalo. I uvijek su mu falila još dva igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.