• Oluja
    5.8k
    Reply
    Tko je blize Medjugorju taj je blize Maksimiru
  • Ludovic IX
    10.2k
    Hvala bogu na konferencijskij ligi i da 3.iz EL ide na proljeće jer mi se čini da bi mi inače opet čekali proljeće jako dugo.

I tu ne mislim na ovu sezonu već na sljedeće jer mi se čini da se vraćamo na mod prije bjelice
  • Woot
    101

Boze pomozi nam
  • vjeko1701
    21.3k
    U Bayernu navodno nezadovoljni Stanišićem i na izlaznim vratima je?

Ako bi bila mogućnost, dal ga vidite u Dinamu?
  • dzg7
    446
    On bi bio top za dinamo po meni
  • vjeko1701
    21.3k
    I ja mislim da bi nam bio dobar. Može stopera, može desnog beka. Mlad, ima potencijal...
  • badjibadara
    8.1k
    Nista posebno ono sto sam gledao.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Dinamo ima 30 igrača koji sa dobrim trenerom mogu igrati u prvih 11.
    Ako se misle dovoditi igrači trebaju se dovesti prava pojačanja, a ne neke popune. Popuna imamo i više nego dovoljno. Trebamo igrača koji će nas pojačati kao Rijeku Drmić ili tovare Livaja i Krovinović. Ne treba nam nikakav Čabraja ili nikakav Čop da bude popuna. Ili pravi igrač ili nitko.
  • vjeko1701
    21.3k
    Ja se iskreno nadam da ćemo barem malo unovčit neke od viškova u tih 30 igrača a Stanišić mi ne bi bio baš popuna. Možda ne instant pojačanje ali igrač kojeg se može razvit i koristiti na više pozicija u obrani i može igrati i u sustavima sa 4 i sa 3 iza.
  • Oluja
    5.8k
    Mozemo dovesti Lewandowskog i Van Dijka ali ako im trener bude Kopic, Zekic ili netko slican samo ce se uklopiti u sivilo
  • Olmic
    5.5k
    Trebalo bi razmislit o ovom Ljubičiću iz Rapida... Protiv nas bio dobar, baš mi se čini pravi zadnji vezni
  • Blue98
    837
    Kakva je šansa da se Kramarica dovede, ugovor mu istice iduce godine, a jos nije potpiso novi
  • Dudu
    2.8k
    Nikakva, lika obozavaju u Njemackoj :rofl:
  • Blue98
    837
    Hahahaha obozavat cemo ga i ovdje samo nek dođe
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Nakon što ga se Dinamo onako olako riješio, nemam baš osjećaj da mu se baš vraća...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.