• Nolifer
    15.8k
    G. Krznaru hvala za Spurse i titule, ali loši rezultati su ga pregazili. Pustimo Kopića da na najbolji mogući način odradi posao da sredi tovariju i da gore u Londonu napravi čudo i neka se pokaže.

Naravno želje su mi idalje Bišćan ili Kek

A što se tiče Drmića, on je još 2014 u nekom intervjuu izjavio da navija za Hajduk....
  • superhik
    12.9k
    Govoriti da ovima nije cilj razjebati klub zato što im je on izvor profita je kao govoriti da Sanader nije htio opljačkati Hrvatsku zato što je u njoj živio i radio.

Oni žele sve ovo razjebati kako bi mogli reći da dok su oni bili tu klub je bio dominantan, a oni koji su im bili na platnim listama i oni koji su pljeskali kad je Gazda pušten iz pritvora i ekspresno se pojavio na utakmici će im klimati glavom i to potvrditi.

Ovom klubu je potrebno vračanje na tvorničke postavke, pa makar to značilo da će nas biti samo dvjesto koji želimo Dinamo s kojim se ponosimo.
  • NORTE
    27.7k
    Rijeka očito ima neki svjež priljev novaca — vjeko1701
    Nije tema, ali je ovo teška glupost.
  • NORTE
    27.7k
    Nadam se da Željko 'raporT' Kopić neće biti i proljetno rješenje.
  • Beli
    156
    Gennaro Gatusso je slobodan...
  • reziser
    8.3k
    nema online ulaznica prodaje za Hajduk? Nisam bas pratio, da li je bilo do sad ili su je stopirali zbog eventualne njihove navale na zapad?
  • vjeko1701
    30.2k
    Možda i je, al meni tako izgleda. Smanjili su broj posudbi, složili skuplju momad nego zadnjih sezona i to sve u periodu pandemije kadu su im pala match day primanja, izgubili su solidnog sponzora...itd.
  • flexXy
    3.4k

Realno treba prodavat karte samo clanovima kluba. Nema nikakvog razloga da se pusti ijedan tovar na zapad
  • Neki tip
    21.4k
    nema online ulaznica prodaje za Hajduk? Nisam bas pratio, da li je bilo do sad ili su je stopirali zbog eventualne njihove navale na zapad? — reziser

Od petka idu pojedinačne ulaznice za Hajduk. Tak je bilo najavljeno. Ponedjeljak i utorak paketi, srijeda pojedinačne za Rijeku, od petka pojedinačne za Hajduk..
  • Fanboy
    3.1k
    Za trenera odmah u startu možete vidjeti što donosi, na Krznaru se odmah poslije stanke sa Villarealom vidjelo kako ćemo igrati i nije bilo nalik ere prije njega. Kasnije se prvenstvo i kup uzelo na tu još jednu euforiju, a imali smo bodovnu prednost. No, vidjelo se još ljetost da to nije to i kada su bili Jakić i Majer u sastavu nismo igrali dobro. Majer je dosta izvlačio, no hrpa A reprezentativaca je izgledala neprepoznatljivo...
    Ako Kopić pokaže jedan stil igre koji Dinamu odgovara, zašto on nebi ostavio neke nove euro rezultate kao Bjelica ili dosegao rang Keka?? Radi se o mladom treneru, neke stvari je već pokazao. Možda ćemo u njemu dobiti kvalitetno i jefitno riješenje uz rezultat. Svi treneri su negdje započeli, ne treba se vježbati na Dinamu, no to se na prvu vidi kakav nogomet igra. Odgovore ćemo dobiti brzo...
  • marcio amoroso
    54.3k
    Još jedan od trenera kojima je Dinamo vrhunac trenerske karijere, i jedan od onih kojima će Dinamo ostati vrhunac trenerske karijere.
  • Krizy
    76.9k
    jefitno riješenje — Fanboy

Nekad je skuplji trener od 200 tisuća nego onaj od milijun eura. Kad ti izbije 15 milijuna ispadanjem od Sheriffa u play offu Lige prvaka, kada ti smanji vrijednost igračima jer su u lošoj formi, kada promaši s transferima...
  • Mali Zeus
    22.2k
    Kopić može biti samo privremeno rješenje, ali ne bi me čudilo da ostane koliko i Krznar, možda i duže.
  • Fanboy
    3.1k
    Inače malo sam pogledao rezultate Kopića na Cipru, više manje klub je prosjek, pa prema dolje...No, vidim da su sad završili 5 sa ovim trenerom, Darko Milanić, Slovenac?? Jel tko zna nešto o njemu, vidim da je dugo vodio Maribor i Slovan Bratislavu. Sa Mariborom je igrao skupinu Lige Prvaka, čak 3 remija uključujući sa Sevillom, kasnije u EL je imao isto solidne nastupe, dobio Paok, remi sa Spursima itd.

https://www.transfermarkt.com/darko-milanic/profil/trainer/3347
  • Infinity
    21.6k
    Imam prijatelje u Sloveniji pa sam cuo za tog trenerskog maga u vrijeme dok je vodio Maribor. Nije mi bio nepoznanica ni ranije, al tad sam saznao da je trener i nisam cuo nista pozitivno. Mozda @SAS1987 zna bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet