• cron1ck
    1.7k

Stvorio je sad odličnu atmosferu i unutar momčadi i oko u21 repke i nekako sumnjam da ce sad to ostavit i doci u Dinamo, nekako sam dobio dojam da ti njegovi dobri rezultati u21 repke postaju samo uvod u to da ce jednog dana postati novi izbornik A selekcije, mozda vec i nakon svjetskog u Katru.
  • Tundra
    694
    nažalost očito može, iako nebi trebao
  • Mali Zeus
    14.6k
    ↪Mali Zeus nažalost očito može, iako nebi trebaoTundra86

Meni je to iskreno bezveze stav, ali svakom njegovo. Ajd da je netko tko je visio na tribini s Torcidom i vikao gazi purgere, ali ostalo, ako je netko vrhunski stručnjak ili dobar igrač nemam nikakav problem s tim, dapače.
  • Carrasco
    4.5k
    Jürgen Henn.
  • The Undertaker
    6.3k
    Koga smo mi proizveli da trenutno nešto znači u trenerskom svijetu? Ivankovića?
  • Pop corn
    8.7k
    Stvorio je sad odličnu atmosferu i unutar momčadi i oko u21 repke i nekako sumnjam da ce sad to ostavit i doci u Dinamo, nekako sam dobio dojam da ti njegovi dobri rezultati u21 repke postaju samo uvod u to da ce jednog dana postati novi izbornik A selekcije, mozda vec i nakon svjetskog u Katru.cron1ck

Pouzdano znam da bi on prije Dinamo nego A momčad. Ali i da neće doći u Dinamo dok su ovi u klubu
  • marcio amoroso
    38.5k

To je apsolutno nebitno. Ne mora biti trener netko koga smo mi proizveli. Trenera koji su jako kvalitetni i koji bi Dinamo podigli na viši level ima jako puno.
    Dinamo može dovesti skoro koga hoće za trenera. Po meni ne mora deklariranog tovara i idola torcide.
  • The Undertaker
    6.3k
    Ma slažem se. Samo, meni je svaki dobar trener prihvatljiv (jasno da postoje neke granice). To bi bio win-win, dobijemo dobrog trenera i uzmemo im ikonu. Kao da kupimo Pašalića ili Livaju.
  • marcio amoroso
    38.5k

Ja sam ipak sretniji bez raznih Pašalića, Livaja i Bilića :grin:
  • og1986
    2.9k
    Krznar ostaje sportski direktor
  • Keyser Soze
    11.2k
    Krznar ostajeog1986

Daj opreznije biraj riječi, zaledio sam se :sweat:
  • og1986
    2.9k
    Napisao je Tomislav globan na Twitteru da brod nepovratno tone i slažem se s njim.

Moguće je da je ovo kraj ere Dinama, sumnjam da ćemo skoro biti toliko dominantni u hnl kao u zadnjih 16 godina. Bilo je lijepo dok je trajalo.

And this is how it ends not with a bang but a whimper
  • Keyser Soze
    11.2k
    Naprotiv, ja mislim da ćemo i narednih godina bit prvaci.
  • Nousername
    740
    Kek,Biscan,Petkovic
  • Crusades
    14.2k
    Za mene dugoročno rješenje može biti ili Biščan ili Kek. Ostalo mi ne bi dolazilo u obzir.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.