• Ali
    2.2k

Petkovic je odlicna ideja !
    Ni na kraj pameti mi nije bio, Bravo.
    Nadam se da se moze dogovoriti, covjek je maznuo Francuze sa Mbapeom i Griezmanom, Pogbom... i sve to sa nasim Gavrom !
    I neka Drmica i Gavru dovede u Dinamo, ako se ne varam njih je obojicu trenirau repki.
    Pravi profil, gospodin, poznaje jezik, ima velike rezultate i raspoloziv.

Nadam se da netko tko odlucuje cita zonu...
  • SAS1987
    15k
    Nadam se da netko tko odlucuje cita zonu...Ali

Mozda cita Ratko iz podcasta pa ce ga preporuciti svom frendu iz međugorja.

Ne pratim južni untermensch pa ako se netko sjeca kako je igrao Kopicev hajduk nek napiše nesto više.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Bog te nedo, de vratite Krkija ako će ga Kopić mjenjat. Doslovno mu ne bi dao ni da Dinamo 2 vodi!
  • vjeko1701
    9.4k
    Pa Petković bi bio premija, naravno, samo je vjerojatno realan ko Kovač.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Ne pratim južni untermensch pa ako se netko sjeca kako je igrao Kopicev hajduk nek napiše nesto više.SAS1987

Na početku dobro jako dok je držala euforija, kasnije slobodni pad. Kao i svi treneri tamo uostalom...
  • IstokKa96
    761
    Petkovic trener bordeauxa, danas primio 5 komada od strasbourga, trenutno 18.mjesto, 13 bodova u 16 tekmi...
  • marcio amoroso
    37.5k
    JurićThe Undertaker
    BilićThe Undertaker

DrmicaAli

Daj prestanite više zazivati tovare u Dinamo.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Kaj se mene tiče neka Dinamo vodi ko god želi samo da posao odrađuje profesionalno. Moro je bio otvoreni navijač Hajduka i svejedno je davao sve od sebe za Svetinju!
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Jurić i Bilić fenomenalni treneri za naše uvjete, ali realno ni jedan nit bi došao, nit ga trebamo zazivat...
  • IstokKa96
    761
    Moze Prosinecki?
  • Mali Zeus
    14.2k
    To tko za koga navija nema nikakve veze u profesionalnom nogometu i ne treba se s takvim stvarima ograničavati. Pa i Kek je hajdukovac tj navija za njih uostalom.
  • reziser
    6.9k
    Za mene je idealno rješenje Igor Bišćan..
  • Fanboy
    2.8k
    Ovo je nedavno Kopić(pred 5 mjeseci rekao)
    Naslov članka: Šef dinamove škole, opet bi se poklonio Torcidi
    "Pa bih. Krivo je misliti da me netko natjerao na to. Kada sam došao bio je problem između igrača i Torcide. Osjetio sam da je netko tko je vođa, mora doći pred navijače i dati garanciju da će se momčad bacati na glavu... Protumačeno je to da se ja moram vješati po ogradi da bih ostao trener Hajduka. Torcida je ozbiljna navijačka skupina i ozbiljno se daje za klub. To treba respektirati, ako to netko ne respektira, za mene nije normalan - kazao je, između ostaloga, Kopić."
  • Tundra
    694
    s navijačkog stajališta ima
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪Mali Zeus s navijačkog stajališta imaTundra86

Znači ne može biti trener ili igrati za Dinamo nitko tko ima ili je imao i najmanji doticaj s Hajdukom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.