LovroZG
Nemojte me krivo shvatiti, ja ne mislim da su ovi igrači koji su tu lošiji od tih koji su otišli, ali treba im vremena da uhvate sve automatizme i zahtjeve. To se radi u reprezentativnoj pauzi, a mi u tom periodu ostanemo bez 13 reprezentativaca i ljudi koji razumiju nogomet znaju koliko to traje i kako je teško. Igramo u ritmu četvrtak-nedjelja i moramo regenerirati glavne igrače. Kako da bez njih uigravamo nešto? Uz sve to što sam nabrojao, mi smo u vrhu HNL-a s utakmicom manje, prošli smo u Kupu i drugi smo u skupini Europa lige. Kad me nakon svega toga pitate kako sam? Lud sam". — ZGBhoy
db-izbjeglica
Crusades
Dudu
superhik
Nemojte me krivo shvatiti, ja ne mislim da su ovi igrači koji su tu lošiji od tih koji su otišli, ali treba im vremena da uhvate sve automatizme i zahtjeve. To se radi u reprezentativnoj pauzi, a mi u tom periodu ostanemo bez 13 reprezentativaca i ljudi koji razumiju nogomet znaju koliko to traje i kako je teško. Igramo u ritmu četvrtak-nedjelja i moramo regenerirati glavne igrače. — ZGBhoy
Mali Zeus
Mali Zeus
Krznar: "Moramo biti svjesni situacije u kojoj se nalazimo i koja je ove sezone vrlo teška. Ostali smo bez važnih igrača, igrali smo četiri pretekola, reprezentativci su nam se vratili umorni s Eura i na prvoj utakmici europskoj su sjedili u loži, a na kraju su morali igrati na Islandu. U devetom mjesecu smo ostali bez čitave vezne linije, otišli su Majer i Jakić, a Ademi se ozlijedio. Zamislite Real bez Modrića, Casemira i Kroosa.
Nemojte me krivo shvatiti, ja ne mislim da su ovi igrači koji su tu lošiji od tih koji su otišli, ali treba im vremena da uhvate sve automatizme i zahtjeve. To se radi u reprezentativnoj pauzi, a mi u tom periodu ostanemo bez 13 reprezentativaca i ljudi koji razumiju nogomet znaju koliko to traje i kako je teško. Igramo u ritmu četvrtak-nedjelja i moramo regenerirati glavne igrače. Kako da bez njih uigravamo nešto? Uz sve to što sam nabrojao, mi smo u vrhu HNL-a s utakmicom manje, prošli smo u Kupu i drugi smo u skupini Europa lige. Kad me nakon svega toga pitate kako sam? Lud sam". — ZGBhoy
Nolifer
The Undertaker
pencilneck
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.