Nemojte me krivo shvatiti, ja ne mislim da su ovi igrači koji su tu lošiji od tih koji su otišli, ali treba im vremena da uhvate sve automatizme i zahtjeve. To se radi u reprezentativnoj pauzi, a mi u tom periodu ostanemo bez 13 reprezentativaca i ljudi koji razumiju nogomet znaju koliko to traje i kako je teško. Igramo u ritmu četvrtak-nedjelja i moramo regenerirati glavne igrače. Kako da bez njih uigravamo nešto? Uz sve to što sam nabrojao, mi smo u vrhu HNL-a s utakmicom manje, prošli smo u Kupu i drugi smo u skupini Europa lige. Kad me nakon svega toga pitate kako sam? Lud sam". — ZGBhoy
Nemojte me krivo shvatiti, ja ne mislim da su ovi igrači koji su tu lošiji od tih koji su otišli, ali treba im vremena da uhvate sve automatizme i zahtjeve. To se radi u reprezentativnoj pauzi, a mi u tom periodu ostanemo bez 13 reprezentativaca i ljudi koji razumiju nogomet znaju koliko to traje i kako je teško. Igramo u ritmu četvrtak-nedjelja i moramo regenerirati glavne igrače. — ZGBhoy
Krznar: "Moramo biti svjesni situacije u kojoj se nalazimo i koja je ove sezone vrlo teška. Ostali smo bez važnih igrača, igrali smo četiri pretekola, reprezentativci su nam se vratili umorni s Eura i na prvoj utakmici europskoj su sjedili u loži, a na kraju su morali igrati na Islandu. U devetom mjesecu smo ostali bez čitave vezne linije, otišli su Majer i Jakić, a Ademi se ozlijedio. Zamislite Real bez Modrića, Casemira i Kroosa.
Nemojte me krivo shvatiti, ja ne mislim da su ovi igrači koji su tu lošiji od tih koji su otišli, ali treba im vremena da uhvate sve automatizme i zahtjeve. To se radi u reprezentativnoj pauzi, a mi u tom periodu ostanemo bez 13 reprezentativaca i ljudi koji razumiju nogomet znaju koliko to traje i kako je teško. Igramo u ritmu četvrtak-nedjelja i moramo regenerirati glavne igrače. Kako da bez njih uigravamo nešto? Uz sve to što sam nabrojao, mi smo u vrhu HNL-a s utakmicom manje, prošli smo u Kupu i drugi smo u skupini Europa lige. Kad me nakon svega toga pitate kako sam? Lud sam". — ZGBhoy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.