• serbus
    6.2k

Međutim to je nebitno. Bitno je da se ovako nešto ne radi golmanu, posebno ne dečku koji to ničim nije zaslužio. Čak štoviše, brdo puta je Hrvatsku spašavao.ReplyOptions — marcio amoroso

Pa nije ga ubio samo je na klupi kao i 16 drugih dečki, golman je igrač ako trener smatra da je netko drugi bolji ide drugi.
    Isti taj trener odgovara za rezultat.

A još mi je gore da netko brani ili igra na temelju starih zasluga kapa dole za ranije, daj medalju, ali ove sezone nije baš u formi i pokušava malo Dalić miksat. Niko ne umanjuje da Livaković super golman i čovjek ali kao i u poslu šef bira svoj tim s kojim kreće a uvijek ćemo gunđat na nešto.
  • marcio amoroso
    54.4k

Nema to ništa sa gunđanjem.
    Nađi mi samo jedan primjer u zadnjih 5 kvalifikacija da je jedan trener zamijenio golmana dvije utakmice prije kraja i sve 5.
    Ovo je jednostavno neviđeno degradiranje koje je lijepo zamotano i spremljeno.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Stvar je u tom da se ovo priprema već mjesecima zbog internet mašinerije koja govori protiv Livakovića. Znamo povezanost između Pletikose i Grbića i znamo kakav je Dalić populist.
  • Markelo
    4.2k
    ja71kmlpr59d9i1o.jpg

Razgovor ugodni naroda Dinamovskog
  • Slavonac
    383
    sa jedne njihove stranice na fejsu:

Za k.. mu kad nije povlašten i dobija mrvice u privatnoj "repki". Sad će ga ka uvesti u splitu umisto one nesposobne panjine od kramarića i svi sretni i zadovoljni - daliću puši k.. ti i majer i petković i sve panjine koje gura međugorje

...svasta...
  • og1986
    2.9k
    Jedne panjine igrale četvrtfinale europa lige i nevaljaju.
    A druge znalce se gura kada zabiju gol dragovoljcu. Ima smisla.
  • serbus
    6.2k

To je bilo za očekivati da će sada svima biti Dalamcija u oku pogotovo domaćima. Zahvaljuje klubu koji ga je stvorio ali skoro i uništio. Nakon toga malo nikad bolje atmosfera koju samo na jugu može stvoriti do neke nove "sve izgubili"
  • vjeko1701
    30.3k
    Da se razumijemo, ovakvi su posebna klasa njihovih "redikula" koji su pro-level zatucanosti.

To su oni koji ponosno nose majice "Bit ćemo prvaci ako nam dopuste"

Imamo i mi svoj ekvivalent u takvima a to su hard-core mamićevci. Koliko sam čuo od drugih, i naših zna biti prepun facebook.
  • Navijač Dinama
    13k
    Danny Makielle sudi utakmicu Hrvatska Rusija. :meh:
  • Navijač Dinama
    13k
    rw3dkyexvqx99ipf.jpg
    Sporcke ovako najavljuju
  • Mali dioničar
    21k
    Nadam se da se neće ponoviti poučak ciklusa Cipar i Slovačka.

I tada je Hrvatska izvela bolju momčad na Cipru nego protiv Slovačke. Znamo kako je završilo.

Sad ponovno imamo lošiju momčad protiv Rusije nego protiv Malte. Živi bili pa vidjeli.
  • Blue98
    904
    Ne mijenjaj momcad koja pobjeđuje, stara narodna
  • Mali dioničar
    21k
    Ne mijenjaj momcad koja pobjeđuje, stara narodna — Blue98

Ma nije čak stvar u mijenjaju kao mijenjanju s obzirom na ogromnu frekvenciju utakmica.

Nego ne možeš protiv Gorice na lijevo krilo staviti Oršića, a protiv Tottenhama Menala. A Dalić radi rotacije na tom tragu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.