• deda
    34.1k
    Pa nismo uopće kritičarski raspoloženi, baš smo konstruktivni.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ma dobro, malo pretjerujem, podjednako postoje mišljenja da Liva može na klupu i da ne bi trebao.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Ako je vjerovati sportskima igramo u ovom sastavu:

Grbić -Sosa, DĆC, Gvardiol, Juranović -Broz, Modrić -Pašalić, Perišić, Majer -Krama
  • bbb medimurje
    3.3k
    Baturina od prve minute za u-21
  • bbb medimurje
    3.3k
    Franjic na klupi, sutala nema
  • Nino Bule
    14.5k
    tko prenosi ?

edit: hntv prenosi, nasao
  • thomas22
    265
    Ovo s Livijem, prije ikakve nogometne priče ovo je dno dna ljudskosti. Tekmu nebum ni gledal, ko ih šiša
  • Bosna86
    11.8k

Toliko od nas
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Kao Dinamovac sam sigurno jedan od većih kritičara Livakovića ali ne sto je loš golman nego što mi je žao da tako dobar golman ima tako lošu igru nogom...
    Ali ovo što se radi dinamovcima u repki je stvarno za smijeh. Dalicu su izbornici svi samo ne on,samo slusa ono sto narod i novine pisu i tako postavlja ekipu. Da Livakovica mices s gola zbog 3 gola u 6 utakmica a pred sobom u obrani ima propuh (kapa dolje Lovrenu i Vidi ali njihovo je proslo, barem u tandemu kada igraju). Petka se mice iz repke samo tako,Orsic se morao dokazivati da bi mogao dobiti mrvice u repki (nije bas pomoglo ni rusenje Tottenhama,ni konstantno nosenje Dinama u europi itd).
    S druge strane imamo najboljeg igraca cetvrtoplasirane ekipe HNL koji jos nije srusio ni jacu ekipu u HNL i o njemu se razmatra kao o prvoj opciji u napadu.Toliko o populisti Dalicu kod kojeg igraju samo oni koji su najbolji.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Smeće će ostati smeće šta god ostvari.
    Sram ga može biti za ovo šta je uradio Livakoviću.
  • Nolifer
    8.6k
    Ma Livija ne treba dirati, mnogo puta nas je spašavao i dobar je golman, samo mislim da treba dat šansu i drugima. Livi je čvrsta jedinica i u to ne sumnjam. Jedino obrana zna plivati, pa ponekad Livi nemre sve sam
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Smeće će ostati smeće šta god ostvari.marcio amoroso

Slažem se.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Livaković je van forme i skroz nesiguran u sebe trenutno.namodi grebza

Za Grbića je i takav TV u boji, Ivušić pao u formi. A Kalinić i golmani sličnr njegive klase ne treba spominjat, oni su jedne žešće panjine koje su se desili Hrvatskoj reprezentaciji od njezinog postojanja.
  • Bosna86
    11.8k
    Sto ih Srbi ne osvojiše… Split i otoke za Posavinu
  • jp23
    2.7k

Čisto i službeni sastav objavljen na twitteru....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.