• Ali
    2.2k
    Mene vise brine nas strucni stozer, nekako sam se potajno nadao u onoj utakmici Gustav vs Krki , da bu nas orije odletil.
    A sad kad je dosao litavac u Hajduk. Nije on los trener za anonimne ekipe koje nemaju imoerativ rezultata, tj. zatvorit prilaze golu pa iz kontri u polukontri nekako do bodova, gdje je u nadmetanju protiv prvih 3-4 na tablici X k'o kuca, to je bio u Gorici. Bugari su vec bili ekipa za borbu za naslov itamo je cipelica u kratkom periodu. U splitu ce sad biti prvih par kola kukanje kako nema automatizama u momcadi kako se mora improvizirati i tesko je sad odmah protiv Rijeke, Dinama i Lokosa u kupu.
    Ali lukavi su ovi u njihivoj upravi, sa strategijom su si kupili barem dvije godine rada. Jer nisu rekli za sezonu 2022 i 2023 nista... a poslije nek se drugi brinu.
    Opet kazem , ne veselim se njihovoj muci, jer da se dignu i Osijek i Rijeka i Hajduk, uz jos mozda loksu i goricu i mi bi bili bolja ekipa. Ovak se uljuljamo, e o ove sezone smo ocajni kao ekioa a i sa takvim stozerom smo prvi u hnl sa utakmicom manje.. Dakle nema napretka u igri
  • NORTE
    12.2k
    Nedavno sam napisao da je Dambrukas godinama s Goricom radio komplekse Hajduku, no on je zapravo samo godinu dana bio trener Gorice (dvije polusezone u 2020.). Protiv Hajduka (slabijeg no sad) je s Goricom odnio 3 pobjede u 3 susreta. Prethodno ih je s Goricom redovno dobivao Jakirović.
  • deda
    34.1k
    Po meni najbolje rješenje koje je Hajd.u.k. u ovom trenutku mogao povući.
  • miro
    4.7k
    I naravno da nisu propustili suđenje spomenut...a ovaj litvanac bi im mogao bit dobar, očekujem da počnu igrat nešto slično Rijeci u nastavku prvenstva, kontre po krilima (Sahiti, Biuk), uz malo povučenijeg Krovinovića. Uglavnom, bit će HNL još zanimljiviji
  • db-izbjeglica
    15.9k
    jakobušić: Mogu vam reći da sam zvao Brunu Marića i rekao mu da je moj uspjeh što nemam njegov broj, a njegov neuspjeh što sam ga nabavio

wtf

kako ga je zvao ako nema njegov broj i zašto kaže da nema njegov broj, ako nekoliko sekundi poslije konstatira da je nabavio njegov broj, što bi trebalo značiti da zapravo ima njegov broj?

blink-wtf.gif

i za kraj: Za sada nismo glasni, ali ako se mi zadaremo, čut će se

:rofl:

pa jbt kmečite 16 godina, al neprekidno, al ako ovaj put zagalame, to će biti opasno, pazite se svi. majku ti milu koji je ovo gubitak doticaja sa stvarnošću, neki to nazivaju i shizofrenija.
  • Nino Bule
    14.5k
    Taj jakobusic je teski populist, sve vise mi se gadi
  • The Undertaker
    5.9k
    Vraćaju se na tvorničke postavke. Kad nema rezultata krivci su suci.
  • Nolifer
    8.6k
    i tako u krug...
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ko ih jebe. Dabogda ih pokralo svaki put.
  • mniokl
    283
    Mogu sa bilo u kim u okladu u janjca da ovaj ne može preživit 300 dana na klupi južnih rivala.Ima tko zainteresiran?
  • SAS1987
    15k
    Zar to Jakobušić kao predsjednik kluba prijeti ili barem radi organiziran pritisak na predsjednika sudaca Bruno Marića? :yikes:
  • mniokl
    283
    Zar si očekivao nešto bolje?
  • Markelo
    2.8k
    I gospar Lukša počeo lagano pucat. Sad su valjda stvarno sve izvore love iscrpili pa kreću na Hns i suce
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Mogu sa bilo u kim u okladu u janjca da ovaj ne može preživit 300 dana na klupi južnih rivala.Ima tko zainteresiran?mniokl

Nema smisla bogati kad ces dobit
  • reziser
    6.9k
    nije isto biti trener u gorici i hajduku...a i nikad se nije borio za trofeje... tako da...

koeficijent na to je 1,01 :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.