• Armagedon13
    959
    Hoće li valjati Nedeljko?
  • marcio amoroso
    47.6k

Kaže krznar da će mladog Nedeljka čak možda pridružiti prvoj momčadi.
  • deda
    42.1k
    Al ga ovi u SN trkeljaju. Već su doveli Belju, Raka i Kačavendu.
  • xavier
    12.1k
    Al ga ovi u SN trkeljaju. Već su doveli Belju, Raka i Kačavendu.deda

SN kao da ne razumiju razliku između "glasine", kad se određenim kanalima sazna da neki klub želi nekog igrača, i igranja FM-a gdje pišeš o igračima za koje ti misliš da bi ih "bilo dobro dovesti".

I baš Beljo iz jednog od dva kluba u HNL-u koji će izbjeći prodaju igrača Dinamu ako je to ikako moguće...
  • marcio amoroso
    47.6k
    Kačavendu se definitivno ne smije propustiti.
    Dečko ubija energijom, a i sa loptom je na ti.
  • deda
    42.1k
    Bojim se samo da kasnimo
  • Navijač Dinama
    11.1k
    ja ga vidim kao zamjenu za Majera. Samo ne znam šta klub koči. :smile:
  • xavier
    12.1k
    Siguran sam da Dinamo ako želi, može dobiti malog. No isto tako sam siguran da bi u tom hipotetskom transferu pali neki rekordni iznosi...
  • marcio amoroso
    47.6k

Misliš da ide preko Roga i pet milijuna?
  • xavier
    12.1k
    Odmah ne, ali ako opet budu ugrađeni postoci, a vjerojatno će biti, lako moguće. Mislim Lokomotiva je na Majer trebala zaraditi dosta više. Ja zapravo i dalje ne znam čime je Dinamo točno kompenzirao micanje postotka budućeg transfera koji je bio dio originalnog posla.
  • deda
    42.1k
    Cashem u međuvremenu. Tako sam bar ja čuo
  • xavier
    12.1k

Ma naravno, kako drugačije. Možda sam se malo nespretno izrazio...zanima me koji je bio red veličina te kompenzacije s obzirom da se na kraju pokazalo da bi taj postotak bio prilično veliku iznos.
  • marcio amoroso
    47.6k
    A gle, realno se Lokomotiva bar malo odmaknula od Dinama i očigledno mogu funkcionirati i sami.
    Unatoč tomu je i njima jasno da će za Kačavendu dobiti više ako ga daju Dinamu za neki lijep novac i procente nego da ga idu prodavati sami.
    Dinamo im plati tipa 3 milijuna i da 30 posto. To je za njih ajmo reći sigurnih 6 milijuna koje će oni teško dobiti.
  • serbus
    5.6k
    Mi smo već malog Šimića izgubili, na kraju će nas ta loksa više koštat nego koristi donijeti. Također nas je i sjebao uzuni za lp kojeg je isto mađarima loksa uvalila. Brozovića smo ne znam ni ja kolko puta dali pa okupili od lokse. I što će više biti samostalniji to će nam nabijat cijene i neka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.