• deda
    38.5k
    Majki moj, na kraju dana ti se to sve svodi na to jel ti imaš pojma o nogometu ili nemaš. Ako imaš pojma onda stojiš iza toga i financijski npr. Evo ja se kladim u 100 eura da Lirim Kastrati nikad neće igrati u boljoj momčadi od Dinama i da nikad neće vrijediti više od 5 milja. Jesi ti na to spreman da mi to pred javnošću ovjekovječimo?
  • superhik
    12k
    Kako može imati prostornu inteligenciju i biti pravocrtan jednodimenzionalan igrač?
    Znači da je prostorno ograničen, a ne prostorno inteligentan
  • Beli
    156
    Sto je s ovim igracima:

DInko Horkaš
    Km Hyunwoo
    Bojan Knežević
    Tomislav Krizmanić

Jesu otišli iz kluba?
  • jp23
    3.2k

Kim Hyunwoo je još u drugoj momčadi (Dinamo II), a mislim da je Horkaš još u klubu. Krizmanić je u Sesvetama (sad jel posudba ili ne, to ne znam), a za Kneževića se pisalo da je raskinuo ugovor sa klubom?
  • Beli
    156
    Za Krimzanića i Kneževića nije ništa pisalo službeno u glasniku HNS-a, zato pitam
  • xavier
    12.1k
    Majki, postoje spori igrači koji nisu mogli igrati na vrhunskom nivou jer su spori, a postoje i spori koji su to kompenzirali drugim stvarima i nije im bio problem. Postoje brzi igrači koji su dobri zato što su brzi, a postoje oni kojima to nije pomoglo jer nisu to znali iskoristiti.

Postoje tehnički odlični igrači koji nikad nisu mogli zaigrati na top nivou, a postoje oni koji su naravno upravo zbog toga bili odlični. Postoje oni kojima je tehnika "strani pojam" pa su bili odlični jer su iskoristili druge stvari koje su imali.

I tako dalje...uglavnom, razumiješ poantu...ne možeš uzeti jednu stvar i reći "on je brz, bit će odličan" ili "taj ima dribling, mora biti odličan".
  • BBB Mataa998
    2.6k
    zato sto je inteligentan igrac,jednodimenzionalan i pravocrtan kako ti kazes zato i ide u Legiu koje je ispala od Dinama koji je nikad losiji u zadnjih 3 godine.
  • Majki2111
    4k
    To se slažem skroz
    Da ne vrijedi nebi ga ni Legia ni Dinamo uzimali za sebe.

A za ostalo vidjet ćemo kak će se razvijat, on je daleko od razvijenog igrača. Ima prostora za napredak.
  • Kwedi
    3.9k
    Notirajmo jedan izniman transfer u zadnje dane prijelaznog roka. Valentin Kustić je prešao iz Dinama u Lokomotivu :broken:
  • Mališan
    1.9k
    Valentin KustićKwedi

Ko je dotični? Odnosno dođe li mu nekaj Marijanček?
  • Jurki
    18.3k
    Evo ja se kladim u 100 eura da Lirim Kastrati nikad neće igrati u boljoj momčadi od Dinama i da nikad neće vrijediti više od 5 milja.deda

Bravo za komentar.. nakon Dinama nece on igrati u vecem klubu. I ne kuzim cemu natuci 10 stranica zbog jednog limitiranog panja.. 51 jedna utakmica 4 gola i 9 asista.. za krilo premalo i to pogotovo u klubu kao sto je Dinamo. Lik je imao preveliku placu.. a ocito su neki zaboravili na eksces uoci zadnjeg jesenskog kola prosle sezone protiv Rijeke, kad je lik mrtav hladan otisao na odmor u Dubrovnik. A jbt ako za nesto dobivas placu onda izvoli izvrsavati svoje obveze. Mozda ga je sjebala ona plasticna profuknjaca al to tak i tak nije bitno. Covjek od prvog dana nije pruzao ono za sto je bio doveden..vjerujem da ce ga Poljaci poslati uskoro na Kosovo odakle je i dosao. (Da se razumijemo nemam
    nista protiv Kosovara) nije bitno odakle je igrac nego dal je dobar ili los. Kastrati je definitivno los igrac.
  • MarkoN86
    30
    Sin Marijana Kustića, igrao u kadetima Dinama.
  • Mališan
    1.9k
    Sin Marijana KustićaMarkoN86

0wnqva9we9yerlls.png

znaci braco nastavlja pomagat seki, korporacija uzvraća udarac :heart:
  • Armagedon13
    959
    Članak u Germanijaku o Kastratiju treba pročitati.
  • Kwedi
    3.9k
    Kad si to preporučio, ne bilo ti teško onda i linkaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.