Signifikantno je da nema na tablici 4 najpopularnija kluba u Europi i na svijetu koji imaju "najveću navijačku bazu". Real, Barca, UTD i Liverpool. — Crusades1986
Sve je to super, al smijurija je da se Premier liga i Uefa zgražaju nad idejom Super lige, a s druge strane tko god dođe iz koje god zemlje i da hrpu para može kupiti klub, da ne govorim o muljanju s knjigama i kako je to Cityju uredno prošlo iako to radi puno klubova, ne samo oni. Kakav FFP i ostale gluposti. — Mali Zeus
Nisam baš siguran gdje je poveznica između prodavanja engleskih klubova stranim vlasnicima (prodaju ionako vrši trenutni vlasnik) gdje klubovi i dalje funkcioniraju na način kao što su i do sad, samo imaju novog vlasnika te Superlige koja je bila planirana na način da klubovi osnuju svoju privatnu ligu.
Što se tiče ovog dijela "bilo kome", mislim da nitko ne spori kakva je vlast u Saudijskoj Arabiji i kakav je saudijski princ, ali gdje točno podvući crtu? Jesu li Arapi iz PSG-a i Cityja u redu? Je li Abramovič, koji je bio povezan s puno mutnih poslova u ruskoj pretvorbi, u redu? Zapravo me jedino čudi što na valu BLM-a nisu donijeli propis o tome da određeni dio vlasnika mora biti tamnoput (prilično sam siguran da ekipa iz BLM-a ne smatra Arape "svojima")...
FFP nema nikakve veze s Premier ligom nego je to UEFA-in alat koji je najavljen kao "nogometni salary cap" iako naravno da je ovo ipak nešto bitno drugačije. Ovo je više alat koji želi "spriječiti klubove da potroše više nego što mogu". Iako ne znam čemu to. Pa nek svatko troši kako misli da treba. Ovi koji nisu dobro procijenili, pasti će, a na njihovo mjesto će doći pametniji. I to je to. — xavier
Kako god nesavršen bio, FFP je ipak dao rezultate pa je dosta klubova bilo prisiljeno srediti financije. Naravno da svi gledaju u ove najpoznatije koji muljaju ali generalni učinak je dobar. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.