• über alles
    2k

Za to je kasno kaj se tice Rapida,al da mislim da cu morat jer mi se neda bacat lovu na testove.
  • NitkoBitan
    30.3k
    Ljudi, cijepite se i rnami snabo!masacusec

Cekam Sputnika V ili ono proteinsko francusko kaj najavljuju. Ove mrna ili vektorska ne ubrizgavam ni pod razno, izdrzat cu kaj se tice placanja testova (valjda )...
  • The Undertaker
    8.5k
    Sputnik V je vektorsko cjepivo.
  • NitkoBitan
    30.3k
    Kak god. Jos nisam cuo da je netko umro od srcanog/mozdanog udara nakon Sputnika za razliku od vektorske konkurencije. I dalje ostaje moj izbor
  • ZGV
    3.6k
    Svatko ima svoj izbor , ali požurite jer covid putovnicu tj potvrdu da ste se cjepili dobijete tek 14 dana od cjepljenja
  • NitkoBitan
    30.3k
    Ak mislis na Johnson u Austriji ti vrijedi 22 dana nakon primljene doze
  • kinfa95
    534
    ne kužim to ako je to digitalna covid EU potvrda onda bi valjda svugdje trebala vrijediti isto
  • NitkoBitan
    30.3k
    Mah, svaka drzava fura svoju pricu. Ali Austrijanci priznaju antitijela, da idem u Bec cijepio bih se vec sutra Johnsonom i par dana prije tekme bih se testirao na antitijela, naravno pretpostavljajuci da ih cjepiva fakat stvaraju. Za povratak u hrv je dovoljno da prode 15 dana od Johnsona da se ne ide u izolaciju.
  • Cosey
    584
    Prestao sam te stvari pratiti nakon kaj sam se cijepio sredinom srpnja, ali Covid putovnicu sam dobio/dignuo par dana nakon cijepljenja (Janssen).
  • zgšd
    186
    ne znam jel to vrijedi i za one koje ne zive u austriji, ali austrija priznaje i izdaje covid putovnice samo onima koji su primili obje doze cjepiva ili jednu dozu ovog johnsona.
  • zgšd
    186
    i onima koji su preboljeli
    ili testirani, al to nikaj ne vrijedi za tekmu
  • Tom Hanks
    3.9k
    "Bojkot je očito počeo, na tribinama izgleda samo cijepljeni i preboljeli."

Potpuna podrska za ovaj bojkot,neka poruka se mora poslat za ove gluposti.Bilo bi lijepo kada bi svi to podrzali ali nista od toga.
  • xavier
    12.1k
    i onima koji su preboljeli
    ili testirani, al to nikaj ne vrijedi za tekmu
    zgšd

Što ne vrijedi? Ne vrijedi test, ali preboljenje vrijedi.
  • zgšd
    186
    :up:
    mislil sam reci da se i ovima koji su preboljeli ili testirani izdaje covid potvrda, ali da testovi za razliku od cijepljenja i preboljenje za tekmu u becu ne vrijede
  • markoli
    1.8k
    Preboljenje u Beču vrijedi 6 mjeseci, na 12 kao kod nas. Ali se može test na antitijela izvaditi u Breyeru i dobiješ nalaz na engleskom. 185 kn.
    To je zadnja info koji imam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube