• Jurki
    18.4k
    Kod dolaska sam rekel da griješimo i da je trebalo uzeti Uzunijathomas22

Po cemu je Čuže recimo losiji od Uzunija? Koji igra dobro u Ukrajini, na pripremama je bio odlican..
  • Krizy
    59.2k

Riješili smo se igrača koji nije za Dinamo i koji je (navodno) radio dosta sranja izvan terena, a odlaze i Anđela, psić i problemi sa policijom, vratili veći dio uloženog, dobili prostor za Špikića ili svog mladog igrača. :100:
  • Hamed Kone
    29
    r2yhtt5iufsm8li3.jpg
    Prekrasna staistika .. fala bogu da su ga uzeli , šteta kaj s njim nije otišao i Gojak
  • Majki2111
    4k
    Onaj kojem je tehnika najbitnija stavka u nogometu ne zna ništa o nogometu. Prosta činjenica.
  • Infinity
    19k
    Sta je po tebi najbitnije? Ne zanima me skup svih bitnih stvari, nego onako, sta je to najbitnije od svega?
  • og1986
    2.9k
    Messi je propalitet, ima samo tehniku.
  • Majki2111
    4k
    Prostorna inteligencija prije svega
  • marcio amoroso
    43.5k
    Kastrati nema nikakvu inteligenciju, a posebno tu prostornu.
  • og1986
    2.9k
    Prostorna inteligencija prije svegaMajki2111

Slažem se, tu je kastrati jako dobar. Loš potez je bio prodaja. Kakvi Modrići i Iniesta, pi**e materine
  • og1986
    2.9k
    I ja budala otvaram zonu prije spavanja pa naletim na majkija.
  • Majki2111
    4k
    Kako Kastrati nema prostornu inteligenciju?! Čovjek je pravocrtan jednodimenzionalan igrač. Napada prostor ispred sebe svojim sprintom, obranu pomiče prema sebi i tako otvara prostor svokim suigračima. Ako nema prostora naučio je dodati loptu u sredinu. Za mene dovoljno inteligentno. Dobro je prepoznavao situacije na terenu. Znao je ubacit isto.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Po ovom opisu nogometas moze biti bilo koji sprinter, dovoljno je samo da nauci dodati u sredinu kad treba i eto.
    Ajmo po onog talijana sa olimpijskih igara, najbrzi je na svijetu trenutno, a s obzirom da je talijan sigurno zna i dodati u sredinu.
  • Majki2111
    4k
    Pa zašto ne... Naravno, nemože cijeli ekipa biti takva. Naravno nogometna uz nogometnu obuku. Al to se nauči, bar Kastrati jest i još uvijek uči, znači može se. Ne kažem da je novomet samo trčanje, nego treba znat kada i gdje. Kastrati je to savršeno radio, nebi na njegovom mjestu ni Messija imao.
  • Bosna86
    12.3k
    Zašto se uopće raspravljate s njim… Preskočite upise i cao… Ja to radim odavno s par forumaša i fantasticno funkcionira
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.