• Mali dioničar
    21k
    Ove kritike da kak to moze raditi tri dana prije utakmice?? A kaj Majer nije napravio isto? Samo jednima se dopusta pregovaranje a drugima ne? I tu je proble., ako si rekao u svlacioni da ne.a transfera onda nema za nikog, a ne za neke da za neke ne...
    Ja sam u ovoj situaciji na strani igraca, jer mi se svidio svojim zalaganjem i kako je guinuo od prvog dana. Sjecam se debia protiv Hajduka na poljudu, pojeo je njihov vezni red i samo zbog toga bi mu dao slobodu ako osjeti da nema me.ine trenutno u ekipi. A o ito da je nema, poslusajte izjave npr. Ivanuseca nakon moldavije, ili gledajte gestikulacije ekipe na terenu i izraze "podrske" ekipe na klupi....
    Zakaj su talijani uzeli evropsko, jer su svi disali kao jedan, a cije ne to zasluga , Trenera !
    — Ali

Osnuj si svoj NK Jakić.

Usput poradi na gramatici.
  • KlasicZg
    575

Kristijane Jakiću umjesto da treniraš, ti se pravdaš tu na Zoni...
  • Nema zaleđa Mikića
    3.8k
    Kakva jalovost Krznara. Trebao je pokazati muda,i poslati ga na tribine,a i klub je trebao stati iza njegove odluke. Da bude primjer drugima što ih čeka ukoliko budu glumili zvijezde.
  • puxigadjurdja
    3.4k
    Je li kasno pokušat Šunjića vratiti? U kojoj fazi se nalazi on gore, koliko mu je ugovora ostalo?
  • Eduardo
    31k
    Je li kasno pokušat Šunjića vratiti? — puxigadjurdja

Neka ga tamo di je, ja ga ne bih volio vidjeti nazad. Inzistirao je na transferu, nema nazad.
  • The Undertaker
    10.4k
    Već sam napisao drugdje, Ademi, Mišić, Franjić, Đira, Đurasek, Burton, Bulat su zadnji vezni. Barem četvorica nisu lošiji od Jakića. Što će nam bilo tko?
  • Eduardo
    31k
    Erik Sviatchenko zapratio Dinamo na Instagramu :sweat: inače on prati puno toga pa možda zvučim kao žuta štampa, a možda tu ima nešto :grin:
  • Eduardo
    31k
    Jorge Jesus ✓ Benfica ✓ Livaković ✓

• KlasicZg
    575
    Bas super kaj takve objave objavljuju prije ovak vazne tekme...svaka cast
  • Neki tip
    21.4k
    Bas super kaj takve objave objavljuju prije ovak vazne tekme...svaka cast — KlasicZg

Tko? Neki lik s twittera? Ukrajinski menadžer, novinar ili tko već bi trebao paziti na termine Dinamovih tekmi?
  • NORTE
    27.8k
    Neki lik s twittera? Ukrajinski menadžer, novinar ili tko već bi trebao paziti na termine Dinamovih tekmi? — Neki tip sa Zapada
    Uostalom bliži se kraj transfernog roka. Livaković se sad ne može pripremiti jer na nekakvom twitteru piše da postoji interes Benfice.
  • og1986
    2.9k
    Znači ide Jakić za 9 milijuna. Ako je istina, nije loše.
  • Bosna86
    13k
    Di Marzio potvrdio, čeka se samo službena objava… Svabe se krste u komentarima , ne mogu vjerovati da će dati 9 milja
  • Hamed Kone
    29
    9 milja od Jakića , 15 od Majera , 2 od Gavre , još 5-6 od uefe > 30 milja u zadnjih mjesec dana a problem je kupit stopera. Savjetniku oduzeli minus pa je stabilizacija. FUJ
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.