Pa u svakoj momčadi je netko na prodaju, a netko nije. To je sasvim normalno.I tu je proble., ako si rekao u svlacioni da ne.a transfera onda nema za nikog, a ne za neke da za neke ne... — Ali
Upravo njegove gestikulacije su najgore. Na svaku grešku svakom prigovara.gledajte gestikulacije ekipe na terenu — Ali
Upravo njegove gestikulacije su najgore. Na svaku grešku svakom prigovara.
meni je normalno ako ti je stalo da se izgalamite medjusobno ili podviknes da se trgne ekipe... — Ali
Ove kritike da kak to moze raditi tri dana prije utakmice?? A kaj Majer nije napravio isto? Samo jednima se dopusta pregovaranje a drugima ne? I tu je proble., ako si rekao u svlacioni da ne.a transfera onda nema za nikog, a ne za neke da za neke ne...
Ja sam u ovoj situaciji na strani igraca, jer mi se svidio svojim zalaganjem i kako je guinuo od prvog dana. Sjecam se debia protiv Hajduka na poljudu, pojeo je njihov vezni red i samo zbog toga bi mu dao slobodu ako osjeti da nema me.ine trenutno u ekipi. A o ito da je nema, poslusajte izjave npr. Ivanuseca nakon moldavije, ili gledajte gestikulacije ekipe na terenu i izraze "podrske" ekipe na klupi....
Zakaj su talijani uzeli evropsko, jer su svi disali kao jedan, a cije ne to zasluga , Trenera ! — Ali
Je li kasno pokušat Šunjića vratiti? — puxigadjurdja
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.