Imam dobar osjećaj za Piplicu, mislim da bi za par godina mogao postati prvi golman reprezentacije. Svakako je najbliži kandidat tome kad/ako Luketin padne u formi. Usput, Luketin je prešao iz Olmissuma u Futsal Pulu, novog prvoligaša.smatrati pojačanjem a ne prinovom — Baneki
Novi predsjednik je rekao da ćemo pojačati taj dio kluba isto, ali vjerujem da ne ide ništa preko noći. Ljudi zaduženi za to su predani tom zadatku, poželimo im svu sreću.Ima li kakvih naznaka oko novih sponzora, o tome je bilo nekih naznaka? — Baneki
Zaboravio sam ranije spomenuti, ali ovo ljeto je održan i prvi ljetni kamp Škole futsala. Preko 36 polaznika Škole (U15, U13, U11) provelo je tjedan dana na Murteru gdje su vježbali, trenirali, imali dosta drugih aktivnosti, a na kraju su odigrali i turnir s HMNK Vrgorac, AFC Universitas, MNK Murter, MNK Jezera i MNK Primošten. Opširnije ovdje.Dobro je da svi segmenti kluba jačaju, posebno škola futsala — Baneki
Ima li kakvih naznaka oko novih sponzora — Baneki
I "žuta" tribina je za navijače ili je to neka vip tribina? — NORTE
Hvala ti na super prijedlozima. Nekih stvari smo i svjesni sami, neke su u postupku izrade, ali svakako je da će stranica morati u novi 'overhaul' kako bi postala još bolje mjesto informiranja. No trudimo se imati svakodnevne novosti, jedna od stvari koja još nije objavljena na (svim) društvenim mrežama je i intervju Matea Mužara za Školu futsala i o tome koliko mu je znanje stečeno u Školi pomoglo u razvoju futsal karijere:jel bi bilo moguce dodati submenu — agramZ
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.