• jp23
    3.3k
    Mkhitaryan je dobio dozvolu za ulazak u državu gdje je rečeno da će ga ubiti čim pređe granicu, jer su i dalje armenci i azerbajdžanci u sukobu.

Ne postoji to osiguranje na ovom svijetu gdje on dođe i igra to finale europa lige tamo, i preživi put nazad
  • LovroZG
    1.3k
    Da, al jebiga, UEFA tu nije niš mogla. Ne mogu oni sam tak premjestit finale kolko god bi to bilo najpravednije.
  • markoli
    1.8k
    Kakva glupost, sad će Majer morati odraditi 90 minuta…
  • SAS1987
    18.5k
    UEFA tu nije niš mogla.LovroZG

Mogla ih je izbaciti iz UEFA na par sezona :smile:
  • Keyser Soze
    15.9k
    Kakva glupost, sad će Majer morati odraditi 90 minuta…markoli

Odradio je već 90 protiv Gorice, sad očekujem da traži izmjenu u 37. minuti.
  • NORTE
    19.2k
    Iz kluba su za cijene ulaznica za europska pretkola odgovorili da je cijena takva jer igramo Ligu prvaka i da je to bliže cijenama drugih klubova koji sudjeluju u natjecanju. Samo su zaboravili kakve stadione imaju ti klubovi, npr. Legia čiji navijače ne trebaju platiti niti odraditi nikakav test da bi kupili ulaznicu i ušli na stadion.

15.12. je prvi slobodan termin.LovroZG
    Užas.
  • Carrasco
    6.3k
    Istru odraditi u toku reprezentativne stanke.
  • NORTE
    19.2k
    Nakon remija s Legiom napisao sam da je Krznar odmah trebao dobiti otkaz. Sad je prekasno! Sheriff je u zadnja dva dvoboja lagano ispadao od puno slabijeg dinama, ali oni su izgleda postali kao Ludogorec, samo stranci i to dobri a ne Balkanci.

Sramota neviđena. Bruka stoljeća. Što je najgore vjerojatno neće dati ostavku iako bi trebao u prvoj i jedinoj rečenici novinarima.
  • NORTE
    19.2k
    Valur 3:2
    Slaven Belupo 0:2
    Legia 1:1
    Rijeka 3:3
    Sheriff 0:3

Rezultat je trend.
  • Nousername
    825
    Na stranu Krznarovo znanje,lik ima daleko najlošiju postavi Dinama u zadnje 3,4 godine.Kad pogledam klupu dode mi muka.Hajduk i Osijek su imali deset puta bolji prijelazni rok dok smo mi samo prodavali....do prije dvije godine Dinamova klupa je razbijala citav HNL a sada je upitno moze li se uopce prvi sastav nositi se sa ovakvim europskim ritmom utakmica jer na klupi nema kvalitete ni za HNL.
  • NORTE
    19.2k
    Optimist: Uručit otkaz i odgodit tekmu protiv Lokomotive. S Ademijem i Ivanušecom ima nade na Maksimiru s navijačima. Majer, Oršić i Petković znaju i moraju bolje.

Pesimist: nedorasli trener ostaje nakon svih rezultata, s Lokosima se igra, stoper u uzvratu je Moubandje ili Franjić, a protivnik ista ekipa koja ih je razvalila danas.
  • LovroZG
    1.3k
    Lokomotivu ni ne možemo odgodit.
  • vjeko1701
    18.1k
    Trebali bi pitati Miška di je ulovio onog Abassa, možda ima još koji odbar skauting al nema para za dovest xD
  • Bosna86
    12.3k

Gledajući ova imena i naše predstave, biti će vesela jesen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention