• Armagedon13
    959
    Gustavo vrijednost 500t, Šutalo i Perić su za njega Tv u boji.Sad će izaći imena ko u priči.
  • Beowulf112
    422
    Ma ja bi dao priliku sutra Šutalu protiv gorice.Ako se dokaze nebi ni kupio.Dao bi domacem decku priliku.Dosad je korektno odradio dobivenu minutazu.Ako tako nastavi nemamo brige.Neko smrkne a nekom svane.To je tako
  • Nolifer
    13.6k
    Volio bih da Dinamo dovede neke igrače poput Abassa i Obenga, dva igrača koja su mladi, brzi i znaju zabit gol. Kad gledaš po Europi, upravo takvi igrači znaju bit prevaga i riješit tekmu u svoju korist.
  • vjeko1701
    21.3k
    Tu se moram složiti, Abass ako ovako nastavi, bit će u top 5 igrača lige. Šteta da mi ne možemo nekog upecat tako.
  • Eduardo
    27.6k
    Werder poslao novu poboljšanu ponudu za Kastratija + odmah izravni transfer, ne posudba pošto Dinamo to ne želi.
  • Armagedon13
    959
    Piše VL da je stigla ponuda za Majera od 12m,koju će Dinamo prihvatiti,nakon Šerifa
  • marcio amoroso
    47.5k
    Očigledno onda ono sa Iličićem ima smisla.
  • Krizy
    64.2k
    kao prvo ne bih ga uopće prodavao ali koga je sve Rennes plaćao 15+ milijuna zadnjih godina, ovo je malo. Iako su neki bili 2 godine mlađi ali zato puno lošija statistika od Majera.
  • Armagedon13
    959
    Ma sad će biti "vijesti" svakih 5 minuta,upravo je ponuđen Mateo Pavlović.
  • og1986
    2.9k
    Pa nedavno ga nisu htjeli dati ispod 15 i sada sa ovakvim dobrim ulaskom u sezonu Majera pristati na 12 ?
  • SAS1987
    19.2k
    Cudno bi bilo da prodaju Majera kada smo jako blizu ulaska u ligu prvaka. Pogotovo za 12m, mislim da je to ipak jos jedna novinarska budalestina.
  • NB86
    17.4k
    Jos lokomotiva ima neki nebulozni postotak, mislim cak 50%. Nikako se ne isplati prodaja.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Jos lokomotiva ima neki nebulozni postotak, mislim cak 50%.Nino Bule

Onda neka prodaju u jednom transferu i Majera i Kulenovića za neku cifru, a cijeli iznos stave kao odštetu za Kulenovića.
  • Dudu
    2.8k
    Sportske spominju Matea Pavlovica kao pojacanje na stoperu, nekad davno dijete Dinama. Zanimljivo rjesenje, iskusan stoper, ako se moze dobit za milijun eura ili manje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.