• Keyser Soze
    14.9k
    Misliš da s Bulatom, Menalom, Kastratijem, Čopom, Gojakom možemo ikome bit konkurentni u LP? Po meni nemamo dovoljnu kvalitetu na klupi iako su to sve "mladi, bivši i sadašnji reprezentativci". Ak se Petko ozljedi ostajemo na kome? Duji Čopu? Sad se ozljedio Lauritsen i ostali smo na Dini Periću, fantastična zamjena.
  • Carrasco
    6.3k
    Prošle sezone smo na klupi imali Messija, Ronalda, Donnarumu, Neymara, Van Dijka i Kantea.
  • Keyser Soze
    14.9k
    A prošle sezone smo igrali LP ili? Ne znam zašto su se svi uzjebali oko kritike da nam hitno treba napadač i stoper da pokriju očite nedostatke u prvoj ekipi i da na klupi nemamo kvalitetu za LP.
  • Kwedi
    3.9k
    Perić i Gojak bili dobri protiv Atalante, sad su za drek.

Kolko koštaju Mierez, Škorić i Livaja da imamo mirnu klupu?
  • Pop corn
    8.7k
    Kad se stavljaju stari igrači i krame onda zašto ne igraju naši mladi, kaj ne dobivaju priliku....

Kad dobe priliku i treba strpljenja i vremena u momčadi koja ima karakter, rutinu i samopouzdanje onda se zazivaju transferi i tragedije o negativnim rekordima.

Uzas
  • deda
    38.7k
    Mnogo ste se usplahirili :rofl:
  • Ludovic IX
    9.2k
    Baš... Lauritsen je gubitak i problem ako Perić ne može do forme prije ozljede jer prva kola skupine će doć a Danac neće biti spreman. Gavranović je bio rezerva i ne baš neka prevaga u Europi. Možda krivnjom trenera.

Znači, 90% ekipe ostalo + ti talenti koji možda iskoče a možda ne i sad imamo paniku. S time da ćemo kupit bar još jedno pojačanje sigurno ako se uđe u LP
  • Bosna86
    12.3k
    Ako Ilicic potpise, moderatura Zone Dinamo časti janjem i prasem sve zainteresirane
  • NB86
    16.9k
    Ja stopera ne bi dovodio, sutalo to moze pokrit i taman dobit potrebne utakmice da se dalje razvije, nasim napadacima osim petka ne vjerujem
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Trebao bi nam stoper u slučaju da je ozbiljnija ozljeda, odnosno da bude morao pauzirati više od 2 mjeseca jer em se treba onda vratit u formu, em to inače još potraje neko vrijeme, a Perić mi ne ulijeva baš povjerenje već jako dugo vremena. Šutalo mi je potencijal, ali nedovoljno dobar za Ligu prvaka (bar zasad) A što se tiče napadača, realno trebao bi nam samo zato da netko puše Petkoviću za vrat da se ne opusti previše, znam da imamo Čopa i Jurića, ali ni jednom ni drugom ne vjerujem baš previše zasad. A ako bude došao Iličić idem se zapit u grad xD
  • Kwedi
    3.9k
    18-godišnji Carlo Mateković iz Hrvatskog dragovoljca koji je bio viđen na testnim utakmicama Dinama II je potpisao za Dinamo. Zanimljivo, prošle sezone ga HD nije nešto koristio u prvoligaškim juniorima.

Faris Krkalić i drugu sezonu zaredom na posudbi u Sesvetama.

19-godišnji Marko Brkić koji je odigrao 3 minute prošle sezone na posudbi u Primaveri Empolija, posuđen je iz Dinama u Jarun da odradi zadnju polusezonu ugovora.
  • The Undertaker
    8.5k
    Nagradno pitanje je tko je tata od Carla Matekovića?
  • Neki tip
    21.3k
    Stari Mateković
  • Kwedi
    3.9k
    694
    ↪Kwedi Nagradno pitanje je tko je tata od Carla Matekovića?
    The Undertaker

Otmičar Zagorčevog sina?
  • Mulec86
    426
    Pojavila se prica da se želi Gustavo Dulanto (stoper) iz Sheriffa. Peruanac 194cm, lijeva noga, 25 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.