• Eduardo
    27.9k
    Nemoj se voditi onime koliko je tko dao za Dinamo ili Hrvatsku, jer brojimo krvna zrnca, a ne igre.Infinity

Nisam se vodio ničim takvim, samo podacima dostupnima na netu tj. na stranici HRnogomet koja sve s ovog popisa vodi pod strance i još je bila jedna stranica u igri, ali zaboravih joj ime :groan:
  • Mr Anderson
    16.5k
    Tko je ovaj Spann iz Trinidad i Tobago? Nikad čuo za njega. Kaj nije prije rata igrao za Dinamo neki Australac naših korijena?
  • deda
    43k
    Edy Krnčević
  • xavier
    12.1k
    Eddie Krncevic.
  • Eduardo
    27.9k
    Tko je ovaj Spann iz Trinidad i Tobago?Mr Anderson

Kad u Dinamu nije zabilježio niti jedan službeni nastup... Evo njegov TRANSFERMARKT PROFIL!
  • deda
    43k
    Zajebano je i to. Imaš brdo Bosanaca koji nisu ubilježili službeni nastup. Suljo Krpić ,Zakarić i još par njih.
  • markoli
    1.9k
    Te koji nisu ni nastupili u barem jednoj natjecateljskoj tekmi ne treba ni brojati.
  • markoli
    1.9k
    Suljo je čak zaigrao u nekoj kup utakmici.
  • Infinity
    20.8k
    Ma ne zezam te, samo sam se i ja malo previse pogubio u svemu ovome, pa cu se povuci iz rasprave haha.
  • reziser
    8k
    ko bi popamtio sve strance koji su prosli kroz dinamo
    jedino raphsody i deda...
    ostali.sumnjam
  • BluePhone67
    5.4k
    Teberio, Rasmusen, Suarez, Atta, Syvester, Nowotny, Koch, Medford itd..
  • Eduardo
    27.9k
    Beli i Andrić novi na popisu stranaca. Prvi Srbin ali i Nigerijac u Dinamu otkako je HNLa. Nadam se da će BELI imati više uspjeha nego njegov sunarodnjak koji je davno bio kod nas.
  • Eduardo
    27.9k
    Kad ste se već dotaknuli stranaca u drugim temama, da oživimo i ovu temu. Slobodno nadopunite popis onima koje sam zaboravio ili onima kojima tu nije mjesto, a ja ću ih dodavati ili uklanjati s vremenom... neki vam možda nisu poznati jer nikada nisu upisali službeni nastup, ali bili su tu...
  • Mr Anderson
    16.5k
    Čekaj, jesi ti sad editirao prvi post ili si prije 7 godina proročki najavio Dejana Ljubičića u Dinamu?:lol:

Edit: I Bakrara i Bennacera:rofl: To su moderatorske ovlasti?
  • Sajla
    16.6k
    To su moderatorske ovlasti?Mr Anderson
    da. mislim da je to prije cca godinu dana promijenjeno, tj. svi mogu editirati svoje postove samo 30 min nakon postanja, a moderatori stalno.

Arber Hoxha je sad reprezentativac Albanije, gore ga vodiš kao Kosovara. Možda ga staviti pod obje države uz napomenu o promjeni sportskog državljanstva?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.