Varaždin mi nije bio previše drag iz razloga što je osnovan kao klub s jakim "zaleđem" i preko noći je na margine gurnuo navijački Varteks u koji su dečki uložili jako puno volonterskog truda. No opet, Varaždin zaslužuje prvoligaša, a ekipa oko Varteksa si je malo previše dobra s Hajdukom za moj ukus. Mislim, sve ok, i jedni i drugi su klubovi koje de facto vode navijači i naravno da će se kao takvi podržavati, ali ta "javna ljubav" je po meni ipak otišla malo predaleko.
Šteta Istre jer je u Puli čak postojala jezgra navijača, ali spajanja/preuzimanja klubova su napravila svoje što se tiče navijača, a vlasnici su se na žalost pokazali kako totalni promašaj. — xavier
U svakom slucaju u ligi radije gledam njih nego Inter ili Rudes. — Infinity
Pa dok je igrao u Lokomotivi svaki igrac se gledao kao buduci Dinamov. Njega su upitali sto misli o tome i on je rekao da u svom zivotu ne bi mogao obuci dres Dinama, jer je veliki navijac Hajduka. Danas ne nosi dres, al sportska oprema mu je s grbom Dinama. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.