• Infinity
    19.4k
    Ja npr. ne bih imao nista protiv da sad igramo s Ferencvarosom, ali ne volim da igramo s ekipama koje smo vec izbacili. Obicno je u glavama nasih igraca da ce to opet lagano odraditi, a u glavama njihovih da se trebaju osvetiti. Ono sto sam gledao Cluj neki dan, oni su jako losa ekipa, al oni ako se nabriju i uz podrsku tribina moglo bi biti tesko gostovanje.

Legija meni ne djeluje kao neka top ekipa. Moramo pristupiti maksimalno ozbiljno i tesko da ce biti problema. Njih je prosle sezone iz LP izbacila upravo Omonija s 0-2 u Varsavi. Prosli su Dritu u trecem pretkolu EL i onda ih je u Varsavi razbio je*eni Garabag. Grupnu fazu nisu igrali od 16/17, u LP su uzeli cetiri boda, mada se pamti 14 komada od Dortmunda. Do grupe dosli preko Zrinjskog, Trencina i Dundalka. Preletio sam rezultate zadnjih deset godina i onako na prvu nisam zapazio da su izbacili ekipu ranga Dinama.

Drago mi je da cemo igrati na jos jednom stadionu o kojem ce se pisati danima, o kojem ce cak i iz uprave slinit po medijima. Bit ce i dobra atmosfera.
  • NB86
    17.1k
    Meni je drago da igramo s poljacima, ovo je prvi put ako se ne varam ?
  • Eduardo
    26.1k
    Ako prođemo Omoniju idemo na našeg starog rivala - Josipa Juranovića :grin:
  • blue heart 72
    2.5k
    Ja zadovoljan sa Legiom
  • deda
    40.5k
    Haha. Ako prođemo igramo s pobjednikom, a ako izgubimo igramo s poraženim iz para Legia - Flora :rofl:
  • markoli
    1.8k
    Ček kvalifikacije za EL počinju od 3. pretkola? 1. i 2. ne postoje?
  • Infinity
    19.4k
    Da. Jako malo klubova igra te kvalifikacije. Svega deset klubova za EL ce dati kvalifikacije samog takmicenja. Ostali su direktno u grupi, a dio dolazi iz play offa LP.
  • InatiseSlavonijo
    528

Znači samo 3.pretkolo, nema više ni playoffa EL? Pa to lakše ući nego ispasti :grin:
  • LovroZG
    1.3k
    Ide nakon 3. pretkola PO u EL.

Inače, ažuriran je popis igrača za Omoniju. Za Bulata opet nije bilo mjesta, ostalo sve očekivano.
  • marcio amoroso
    45.4k

Stojke je ipak na popisu, Moharrami nije.
    Andrića očekivano nema, a zašto Bulat nema mjesta mi je iskreno misterija.
  • Infinity
    19.4k
    Ima play off, al to trece pretkolo ti daje toliko smijesne protivnike ako si kao viceprvak ispao u drugom pretkolu LP da je steta ne otici do play offa i tako osigurati grupnu fazu KL. Jablonec, St. Johnstone i Anorthosis su ove sezone bili moguci protivnici. Neki Osijek se ne bi trebao muciti s njima.
  • LovroZG
    1.3k
    Previdio sam bekove, hvala. Čudno ak prodajemo Stojanovića, no ovo je popis koji smo slali u četvrtak il petak, stigne se to izmijeniti još danas.
  • NB86
    17.1k
    Mozda moha jos nije potpuno spreman, bolje onda barsunasti na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet