• Cosey
    584
    Neka bude Charles Barkley finale. Suns vs Hawks. — markoli

Zašto Barkley finale? On je igrao u Sunsima i Phili.

Inače, taj TNT Inside The NBA sa Shaq-om, EJ, Kenny-em i Barkley-em je valjda najjača sportska emisija.
    Predobri su.
  • xavier
    12.1k

Ne pratim baš ni ja, ali problem je što ti je play na reprezentativnoj razini često "pola momčadi", a mi smo tu jako, jako tanki. No očito to nije jedini problem.
  • markoli
    2.3k
    Ma zabrijao sam da je igrao u Hawksima umjesto u Rocketsima, ne znam zašto haha. :yikes:
  • Navijač Dinama
    13k
    Šta se tako loše radi? — markoli

Kriminal koji traje, počevši od saveza pa nadalje. Acu se pljuvalo na sva usta kad ga se " napokon" riješilo, a teško da ćemo imat boljeg od njega. Ukić organizira 3 napada al nakon toga ih upropasti narednih 10. Bogdanović jednostavno umoran, ne ide ga, a Hezonja je ograničen ko balkon, nek se ide dalje slikavat po Ateni i nek glumi nekoga i nesto, a zapravo je veliko NIŠTA, k...bolja u lika na najače. 3 teretna centra od kojih su sva 3 uzasni u preuzimanju i jos losiji na 1na1. Reket se brani losije od šesnaesterca, kretnja u napadu ne postoji, onoliko koliko se protok lopte guši u rukometu, kosarka jos duplo više. Al općenito je hrvatska kosarka zadnji dobar niz godina u teškom kanalu.
  • markoli
    2.3k
    Ok savez je takav kakav je, ali šta je s klubovima? Gdje su kvalitetni mladi igrači? Za usporedbu - u rukometu je isto savez svakakav, ali barem se radi kvalitetno s mlađim dobnim kategorijama i u klubovima i u nacionalnim selekcijama.
  • Navijač Dinama
    13k
    klubovima? Gdje su kvalitetni mladi igrači? — markoli

Nažalost isto u kanalu. U regionalnoj ligi sumnjam da ce u skorije vrijeme itko prismrdit top4. Cibona nakon osvajanja regionalne prije par godina, tone svake sezone dublje i dublje, sramno na sto je spao jedan takav košarkaški klub. Ali nisu oni toliko sami sebi krivi koliko dugovi i loše vođenje kluba, kriminal kojim je drmao Bandić i uhljebi. Ispumpali su sve i jednu lipu iz kluba.

Split i Zadar su sad vjerovatno jači od Cibosa, ali opet, na nekom regionalnom nivou, ne mogu prismrdit beogradskim sestrama, ili crnogorcima.

A sa mladima se jako jako slabo radi, u vidu napretka, skoro nikako, ima tu potencijala poput Prkačina iz Cibone i sl, ali mahom mladi igrači sami o sebi ovise i o tome kako će im nastavak karijere ić. Odnosni hoće li biti bust ili ne.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Jbt kako je ovo loša košarka :lol:
  • markoli
    2.3k
    Babo vuče, Hezonja je isto odradio svoje kad smo gubili. Dobro je zasada, iako smo imali crnu rupu u drugoj četvrtini. Ovo moramo dobiti.
  • Papastrumf
    24.2k
    Samo copraj :smile:
  • markoli
    2.3k
    Ovo je strašno. Bogdanović kao James u onim Cavsima tamo prije 15 godina. Žižić bio igrač manje cijelu zadnju četvrtinu, beskoristan potpuno. Ukiću po nogama se vidi koliko je spor i veteran već debelo.
  • marcio amoroso
    54.2k
    Ljudi jednostavno bolji. Jbg.
  • markoli
    2.3k
    Jesu, zato jer imamo Babu, Hezonju koji je bio korektan i hrpu poluigrača. Jbg. Nevjerojatno koliko nam je košarka propala.
  • Bosna86
    13k
    Čim sam vidio da tovari dolaze organizirano, znao sam ishod… Čega god se ti ljudi dohvate, to je osuđeno na propast
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Čim sam vidio da tovari dolaze organizirano, znao sam ishod… Čega god se ti ljudi dohvate, to je osuđeno na propast — Bosna86

True story!
  • marcio amoroso
    54.2k
    Čim sam vidio da tovari dolaze organizirano, znao sam ishod… Čega god se ti ljudi dohvate, to je osuđeno na propast — Bosna86

To sam ja ženi rekao. Gdje ovi luzeri dođu trava ne raste i sreće nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.