• Nolifer
    15.8k
    Livaković, Ivušić
    Vrsaljko, Uremović, Ćaleta Car, Erlić, Vušković, Gvardiol, Bradarić, Barišić
    Kovačić, Brozović, Vlašić, Moro, Pašalić, Majer
    Orša, Perišić, Ivanušec, Brekalo, Livaja
    Petko, Budimir
    — marcio amoroso

Ajde fala Bogu, da nisam jedini koji razmišlja da Budimir mora biti u ekipi.. Potpisujem sastav, još bi dodao Benkovića ako uđe u formu i bude top branič i svojom igrom bi zaslužio poziv u repku.

Kaj se tiče bekova, naravno tu smo tanki, napamet mi pada Bartolec, ako isto bude u formi i dobro odigra svoje i zasluži poziv, ne vidim trenutno nikog drugog osim njih dvojice u kadru.

A vidim da si stavio i Erlića to je to.

Isto sam za Moru, lik bude odličan u to ne sumnjam.

Sastav bi nam bio ovakav, po meni

0wvi6yrg7t76gjf7.png

I uz pravog izbornika bilo bi to dobro
  • Dudu
    3.7k
    Toma Bašić podcijenjen igrač, nema jos ni 25, ponajbolji igrac Boredeuxa ove sezone, od ljeta vjerojatno u Laziju

Plus Marko Rog ako se oporavi i vrati na razinu
  • Neki tip
    21.4k
    još bi dodao Benkovića ako uđe u formu i bude top branič i svojom igrom bi zaslužio poziv u repku. — bbbjura

Bilo tko tko uđe u formu i bude top branič ima mjesto u repki, jer nam fali top braniča u formi, ali šanse da to bude Benković (s obzirom na zdravstveni karton) tu su negdje sa šansama da to ipak bude Robert Kovač.
  • Nolifer
    15.8k

A istina da, skroz sam zaboravio na zdrastveni karton, ali vidjet ćemo
  • miro
    10.3k
    a di su Majer i Ivanušec? ne može Moro bit ispred njih ako igramo 3-4-3
  • Nolifer
    15.8k

Moro sa Kovačićem čuva leđa Vlašiću i Oršiću. Stavio bih i Ivanušeca umjesto More, ali dobro je i ovako, ako bi igrali tako 3-4-3 :ok: Slobodno stavi i svoju formaciju, budimo svi izbornici, bar virtualno...
  • mniokl
    316
    Ti nas pokrivaš za sve.
  • Nolifer
    15.8k

Dobra zafrkancija... :joke:
  • miro
    10.3k
    Htio sam reć da je predefenzivno to, jer imaš 2 zadnja vezna, 2 beka (ok, wingbacka, ali svejedno) i 3 stopera. To je 7 igrača više defenzivno orjentiranih. Ne bi imali igru prema naprijed bojim se, a ni Oršić ne može previše pomoći u razvoju napada, jer je navikao bit krilo. Ne znam, možda i pričam gluposti, ali evo to je moj pogled na nacrtanu postavu.
  • Eduardo
    31k
    mrtav hladan izbaciš Broza kojemu je tek 28 godina :smile:

Kad već toliko pomlađujete ekipu spomenite i Biuka. Bit će on tu vrlo brzo.
  • Nolifer
    15.8k
    mrtav hladan izbaciš Broza kojemu je tek 28 godina :smile: — Eduardo

S razlogom. Da smanji ego i popravi ponašanje, bio bi u ekipi
  • ZGBhoy
    2.2k
    Eh da nam Rog i Pjaca nemaju kosti od stakla bilo bi tu potencijala

Liva

Jura Joško Car Barišić

Moro Broz

Ivanusec Vlašić Oršić

Budimir

Tako nekako bi ja s aktualnim snagama
  • Papastrumf
    24.5k
    Kovačić nema mjesta u reprezentaciji? Perišić?
    Malo realnosti ipak...
  • Crusades
    26.1k
    Mislim da i Lovren može igrat sigurno do Katra... ima 32 godine, SP je sljedece godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.