zato sto je dalic alibi trener koji stavlja imena pa je prosjecnom navijacu kriv rebic sto nije odigrao dobro iako je nemoguce da on na 9tci, na kojoj nikad prije eura nije bio proban, uradi nesto. — Nino Bule
Ako ne ide u špici, kad je zadnji put odigrao dobru tekmu na krilu? Ja ne pamtim njegovu dobru predstavu u reprezentaciji, možda čak i od SP2018. — db-izbjeglica
i to ili konstantno serendanje Gvardilu i Ivanušecu... jer hej... trebao je igrati drugi lijevi bek Lillea. :strong: sigurno bi prevagu napravio — Navijač Dinama
Moram spomenuti da me jučer Petković podsjetio na našeg nemotiviranog Petka. Ne znam jel trema ili jednostavno loša utakmica. No mislim da tu dosta igra i to što ovaj osjeti da mu Dalić ne vjeruje nimalo pa je zato nervozan. — Dragon1Warrior123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.