Iskreno nisam neki stručnjak za košarku, ali baš volim pogledati NBA, posebno playoff. Meni Clippersi uopće ne izgledaju loše. Posebno mi se sviđa što lopta jako dobro kruži kod njih. — marcio amoroso
Bojan je bas popravio odbranu… — Bosna86
Za Jacksona se slažem. Neke poene im je donio, ali je baš divlji igrač. — marcio amoroso
Edit: moram još nešto napisati. Ingles mi se strašno sviđa kao igrač. Dečko baš zna. — marcio amoroso
S druge strane Šarić je bolje izgledao u rookie sezoni nego sada. — markoli
Inglesa sam pratio u Barceloni još i lik je bio spot up tricas bez ikakvog atleticizma… U nekoj drugoj ekipi bi dodavao peskire na kraju klupe… J — Bosna86
Dario je u ligu iz Europe došao kao SF. Ok, nije nikad ni bilo realno da igra tu poziciju u NBA. No trebao je biti dobar PF. Ima fizikalije, može nešto napraviti s loptom i može šutirati, a uz to je i kako bi Ameri rekli "hustle". Problem je što u ničemu od toga nije vrhunski. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.