marcio amoroso
xavier
Iskreno nisam neki stručnjak za košarku, ali baš volim pogledati NBA, posebno playoff. Meni Clippersi uopće ne izgledaju loše. Posebno mi se sviđa što lopta jako dobro kruži kod njih. — marcio amoroso
Bosna86
db-izbjeglica
Navijač Dinama
Bojan je bas popravio odbranu… — Bosna86
Za Jacksona se slažem. Neke poene im je donio, ali je baš divlji igrač. — marcio amoroso
Edit: moram još nešto napisati. Ingles mi se strašno sviđa kao igrač. Dečko baš zna. — marcio amoroso
markoli
Bosna86
xavier
S druge strane Šarić je bolje izgledao u rookie sezoni nego sada. — markoli
marcio amoroso
Inglesa sam pratio u Barceloni još i lik je bio spot up tricas bez ikakvog atleticizma… U nekoj drugoj ekipi bi dodavao peskire na kraju klupe… J — Bosna86
markoli
Dario je u ligu iz Europe došao kao SF. Ok, nije nikad ni bilo realno da igra tu poziciju u NBA. No trebao je biti dobar PF. Ima fizikalije, može nešto napraviti s loptom i može šutirati, a uz to je i kako bi Ameri rekli "hustle". Problem je što u ničemu od toga nije vrhunski. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.