Prejeben dres i jako dobra cijena. — marcio amoroso
Ne volim "uzorak" na dresu. Ne mislim samo na maskirni nego na bilo kakav. Iako mi je ovakav uzorak prihvatljiviji nego ovaj na našem ovogodišnjem dresu. — xavier
Meni se ne svidja ovaj uzorak na bijeloj boji. Bilo bi mi ljepse da je neka svijetlo srebrna. Ova narancasta mi cak izvlaci dres, bas ekstra izgleda u kombinaciji boja. — Infinity
Što se tiče boja, mislim da su narančastu stavili upravo radi grba kluba, što je po meni u redu..
Al bilo bi bolje da su ostavili samo jednu boju i bez ovog uzorka nekog na dresu čisto bijela boja od RM — bbbjura
Plava i narančasta zbog grba imaju savršeno smisla, ali da je isključivo grb razlog, onda bi redovito imali ovakav dres, a oni svake godine izaberu drugu sekundarnu boju na bijeli dres.
Uzorak mi se ne sviđa — xavier
"muški" komentar nogometnog dresa — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.