• Hipo
    406
    Može ova tema?

Trenutno stanje Ademia i Hajrovića?
  • 000
    946
    Jos malo, rekao je Izet prije par dana. A za Arijana bi bilo ok da ne forsira, treba nam za napad na novu europsku sezonu.
  • reziser
    6.9k
    da vas Bjelica čuje.... prva momčad, druga momčad.... :yum:
  • 000
    946
    Kolega @Hipo je vjerojatno mislio na zdravstveno stanje prvog tima, a to ukljucuje i prvu i drugu i sve ine momcadi :cool:
  • reziser
    6.9k

moguće, sad sam se probudio :yawn:
  • Mr Anderson
    8.8k
    Ademi možda danas malo zaigra.
  • 000
    946
    U Kustosiji mislis?
  • Mr Anderson
    8.8k

Lapsus. Mislio sam na sutra protiv Rudeša.
  • Eduardo
    21.2k
    Stanje Majera i Gavrana? Što se dogadja?
  • Hipo
    406
    Mislim da je majer na odlasku iz kluba.
    Gavrana se sigurno čuva za finale kupa.
  • LovroZG
    1.3k
    Čemu teorije zavjere Hipo? Zaš bi se Gavrana mjesec dana čuvalo za finale kupa (a polufinale nije igro zbog ozljede) i zaš bi se van konkurencije stavio igrač kojeg kao želiš prodat nakon šta si dao dvije milje za njega prije manje od godinu dana?
  • Hipo
    406
    ususret koprivnici

- Olmo i Moubandje još nisu spremni, Šunjić je otišao u Birmingham. Ali, na raspolaganju neće biti ni Andrića, Dilavera, Theophilea, Moharramija i vjerojatno Pinta. Sve su to neke lakše ozljede, ali s njima ne želimo riskirati. Da, zaboravio sam, još uvijek na raspolaganju nemamo ni Zagorca, stanje s njim ide nabolje, ali još nije počeo trenirati.
  • Hipo
    406
    Ko bi mogao falit za norvešku i split?
  • Neki tip
    21.3k
    osim ak ne bude novih ozljeda - nitko.

Andrić je igrao protiv Sesveta, mislim da i Moharrami trenira. Nitko drugi nije ozlijeđen.
  • Krizy
    47.1k
    Baturina ima problema s ozljedom mišića, propušta i Lokomotivu.
  • Crusades
    13.6k
    "No, jučer je Baturina odradio trening, sad je sve u najboljem redu i mladi igrač, Dinamova desetka i velika nada, bit će u konkurenciji za utakmicu s Lokomotivom."

Ipak promjena :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.