• db-izbjeglica
  6.1k
  pa dosta ih vjerojatno i živi u takvim stanovima (neće od sebe oduzimati) ili se javno hvale kako nemaju ništa (poput novog gradonačelnika), uzima se samo od neprijatelja sustava, zločestih kapitalista, a pogotovo od bogatih bijelih muškaraca na poziciji moći :starstruck:
 • Sljeme
  794
  Zašto se Pavlicic Brkic nebi smio kandidirati na izborima za "najvise funkcije u klubu"?SAS1987

  Ko mu brani? Nek se kandidira ko god hoće, to je demokracija. Isto kak je i demokracija da ja budem protiv svakog ko dela reklamu i šuruje s crvenima.
 • xavier
  6.3k
  Čuj ovo, "stan je temeljno ljudsko pravo". Tu već opasno zalazimo na teritorij Živog zida. Samo što ni oni sami ne razumiju što to znači.

  Ako je prva (odnosno jedina) nekretnina izuzeta od mogućnosti ovrhe zbog onog malog postotka koji ne mogu ili ne žele vraćati kredit koji su uzeli, time ne radiš njima nikakvu uslugu nego upravo suprotno, uskraćuješ mogućnost kupnje stana i njima i svima ostalima koji nemaju neku drugu (vrijedniju) nekretninu koji mogu dati u zalog. Jer koja će ti banka dati kredit ako se isti više ne može naplatiti iz te nekretnine?

  I nije takav problem doći do nekretnine za život. Tko to silno želi, kućice (ne naravno u odličnom stanju) ne tako daleko od Zagreba mogu se naći po smiješno malim cijenama. I ne fali im apsolutno ništa za život. Naravno da to nisu vile i naravno da ne izgledaju kao da su jučer napravljene, ali u njima možeš normalno živjeti. No pretpostavljam da "progresivna" ekipa smatra da moraš imati pravo na stan u širem centru grada.
 • Neki tip sa Zapada
  9.4k
  Pa mora nekak Matulin ex stan postat dokaz i primjer da "možemo" dobiti, umjesto kupiti stanove. :snicker:

  Ne znam samo (naravno da znam) hoćemo li svi ostvariti to pravo na stan (jednakost i to) ili se to "temeljno ljudsko pravo" ostvaruje tako da si ga odlučiš ne kupiti sam (svojim ponašanjem, životnim i poslovnim odlukama) pa čekaš da se napravi "poštena društvena preraspodjela"..
 • Pop corn
  3.1k
  Ko mu brani? Nek se kandidira ko god hoće, to je demokracija. Isto kak je i demokracija da ja budem protiv svakog ko dela reklamu i šuruje s crvenima.Sljeme

  Dakle onda po tebi ni Zvone Boban ne moze biti predsjednik Dinama?

  Kakve veze predsjednik Dinama ima s političkim preferencijama? Pa pokojni Mahmet je bio lijevo, pokojni Katicic desno a obojica su bili ispravni ljudi koji su voljeli taj klub i borili se da mu omoguce prosperitet. I napravili više nego onaj smrad koji je davao oglase za Sanadera, pa za Bandića.

  Limbo me bimbo za SPB-a. Nek se kandidira i pokaže program i sudit cemo ga po tome. Isto kao nek se kandidira i Bujanec i pokaze program.
 • Sljeme
  794
  Ne kužim kakve veze Boban ima sad s ovim o čemu pričamo. Nisam nigdje vidio da on daje podršku nekoj političkoj stranki. Nikad neću podržat osobu koja djeli iste stavove o politici kao i Možemovci. Kad već spominješ Mamića njemu se prigovara za jugonostalgiju, Srbe i cajke, a onda glasate za iste takve. Nevjerojatno mi je to.
 • Crusades1986
  6k
  85xpm9f74jepycqc.jpg

  Škoro objavio dokument o financiranju raznoraznih udruga članova možemo u zadnjih 7 godina.
 • Baneki
  692
  Sad će sjesti na zagrebački proračun za svoje "projekte".
 • miro
  879
  koji luzeri, u 7 godina ni 20% žičare
 • NORTE
  3.6k
  Uživo, Škoro otvoreno brani vodstvo udruge Gnk Dinamo.
 • Bosna86
  7.2k
  Da li je vama demokratizacija Dinama uvjet?

  Škoro: Ja se cijeli život zalažem za demokraciju. Udruga svoje probleme treba riješiti sama. Ajmo pustit da svaka udruga radi svoje, ali i da svaka dobije svoje. Zašto sve mora ići aktivističkoj cosa nostri?

  Cica mica gotova je priča... Nema nikih problema
 • NitkoBitan
  1.7k
  Što se tiče Dinama tu Tomašević apsolutno bolje razmišlja od Škore, ali nakon što sam im pročitao program za parlamentarne izbore ne bi glasao za njih da su jedini izbor...
 • NitkoBitan
  1.7k
  Zašto Tomašević ne kaže striktno da će demokratizirati klub. Ovako se postavljaju uvjeti i čeka od Skupštine "zeleno svijetlo", tj. očekuje Toma da se sami od sebe demokratiziraju kako bi se priča oko novog stadiona nastavila. Oni to sigurno nece napravit...
 • deda
  12.3k
  Ne može on "demokratizirat" klub. Nije njegov, a ni gradski
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.