Inače Puma navodno planira izbaciti grbove sa svih trećih dresova — xavier
Meni to ne bi bilo cudno da je to uradio Nike recimo. U americkim sportovima na dresu pize naziv kluba, pa bi ocekivao da to uradi neka americka kompanija, a ne europska. — Infinity
Ultrasi su neki dan prosvjedovali zbog ovog dresa jer nema crvenu okomitu liniju. Problemi prvog svijeta. :grin: — Mali Zeus
Pa ja nisam napisao da je to dobar dres za PSG nego da mi se sviđa dres kao dres, a da sam navijač PSG-a, vjerojatno ni ja ne bih bio zadovoljan. Isto kao što sam protiv interovog "cik-cak" dresa, barceloninih "kockica" ili juventusovog dresa sa samo po jednim bijelim i crnim poljem. — xavier
No kako sam napisao, stvari više nisu tako konzervativne pa se često igra i doma u dresovima koji nisu bijeli, a natpisi više nisu tako "čisti" nego imamo nadimke gradova. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.