• xavier
    12.1k

Kažu glasine da kupujemo i Haru iz Istre, a da Jurić odmah ide u Rijeku na posudbu :cool:
  • Infinity
    19.1k
    Hara ce onda u Lokomotivu :rofl: Za Jurica se vec neko vrijeme prica, al ako on ide odmah na posudbu onda ide i Hara, jer je po meni Juric bolji od njega.

Dinamo - Rijeka cu u ovom trenutku zanemariti.
  • Kwedi
    3.9k
    ...i naravno uopće potreba za njima; al to su već druge sfere.

inače nismo dugo kupili desnog beka, baš bi mogli pa da se napravi konkurencija tomečaku.
  • Infinity
    19.1k
    inače nismo dugo kupili desnog beka, baš bi mogli pa da se napravi konkurencija tomečaku.Kwedi

Pa evo Stojke nam je taman na odlasku.
  • deda
    38.8k
    Dečki nama sezona počinje 6.7. Gavrana i Petka nema. Jednog se bar mora dovest.
  • Beowulf112
    396

Imat cemo nadam se čužea
  • xavier
    12.1k

A vraćaju se i Andrić i Kule :wink:
  • Infinity
    19.1k
    Ja mislim da mi svakako trebamo treceg napadaca. Isto tako mislim da netko bolji od npr. Andrica, Hare i Jurica ne bi bas bio usrecen s takvim statusom. Ja bi rado da zadrzimo Jurica kao trecu opciju.
  • Kwedi
    3.9k
    Čuže, Konan i Kule - ajmo dovesti još dva napadača, nek se nađu za Kajzericu i Loksu nakon tri utakmice.
  • Kwedi
    3.9k
    I Čopinho još u kalkulaciji!
  • Eduardo
    25k
    Još najmanje 5 će ih se pojaviti u raznim naklapanjima, to je tako. Kraj je sezone, o čemu će se trkeljati nego o slaganju momčadi za novu sezonu?

Ako i dovedemo nekog tko kaže da netko od ove trojice što se vraćaju s posudbe neće otići (ne na posudbu nego u pravom transferu)? Možda ode i netko od dvojca Petković - Gavranović?
  • Nolifer
    12k
    ma lako za napad, šta ćemo sa ključnim bekovima? eno Jole odigrao zadnju tekmu iako je stoper po defaultu, na toj poziciji imamo koga Leovca i Čabraju? Samo da ne vrate Pivarića iz Lokse u nekoj trampi sa novim igračima...
  • Eduardo
    25k
    imaš i Štefulja.
  • Nolifer
    12k

Istina. Evo baš čitam da se vraća i Komnen u napad... bit će gužve
  • Kwedi
    3.9k
    Za Haru je odšteta 1,5 koliko traže Puležani, neovisno da li je istina oko interesa Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.