• SAS1987
    17.9k
    Za te novce je bolje vratiti Miuru.
  • Beowulf112
    396
    Ma kakav hara.Mi jesmo gazde hnl ali neznaci da svaki klipan koji se pokaze protiv nas je vrijedan dinama.Mi smo opeljusili sve sto je vrijedno u hnl.Pojacanje trebamo trazit drugdj

Edit:Mislim da na napadackoj poziciji ni netrebamo trazit.Imamo Čužea koji je dovoljno dobar.Nek nas struka poslusa i kupi onog hojera ako nije vec zakaparen.Tipu istjece ugovor na zimu.Dosao bi za kikiriki.Sad bi ovi bilo sretni i sa milijun eura samo da ne ode dzabe.
  • jp23
    3.2k
    Nek se vrati ubojiti duo Kazuyoshi Miura i Gražvydas Mikulenas. :cool:
  • SAS1987
    17.9k
    Mikulenas ima vec 47 a Miura tek 54 godina.
  • jp23
    3.2k
    Taman mogu pokriti jednu utakmicu dok nema Gavranovića i Petkovića :cool: Doduše Miura bi mogao i više od tog s obzirom da legenda i dalje igra, a možda konačno i upiše pogodak u Dinamovom dresu!
  • Infinity
    19.1k
    Miura je taman popularan ova dva dana :grin:

• xyz
    840
    Ugovore imaju Petković, Gavranović. Kulenović i Andrić. I tu je jedan viška. Zašto dovoditi nove? Ako ode Petković, onda treba tražiti nekog kapitalca, a ako ostane, onda treću špicu može igrati i Kulenović ili Andrić. Eventualno ako se Kulenović i Andrić prodaju, onda tražiti novo rješenje. Sva imena koja su spomenuta su samo opcije za trećeg napadača jer nitko od njih nema kvalitetu da bude bolji od Petka ili Gavrana.
  • LovroZG
    1.3k
    Puno se i lupeta zadnjih dana. Prema navodima već smo potpisali Čopa i Jurića, a sad bi kao mogli i Haru. Lako moguće da na kraju niko ne dođe od te trojice.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Hara odgovara Dinamu po stilu igre. Zna s loptom.

Zabija više od Petkovića, a u organizaciji igre je bolji od Gavranovića.

Perfect fit.
  • marcio amoroso
    43.6k
    Brojke su jako varljive.
    Gavran ima 17 golova u HNL-u, Mierez 22, od toga 6 ili 7 iz penala. Sad nadodaj Gavri 7 penala a Mierezu ih oduzmi. Hype oko Miereza bi splasnuo mislim, a Gavru bi se gledalo kao najjačeg killera.
    Jasno je da je Mierez zabio dosta odlučujućih golova i da hype nije bezvezan, ali hoću da kažem da brojke mogu i varati.
  • Dudu
    2.6k
    Mierez je odličan igrač, nije po meni nikakav hype. Ne bih ga promatrao samo kroz prizmu golova, golovi možda neće uvijek dolaziti, ali lik radi puno za ekipu, kad ide na neke stopere, vidiš da ga se boje. Meni se već svidio u sezoni kad je za Istru igrao, isto je radio veliku razliku.
  • marcio amoroso
    43.6k

Ma sve jasno, ali drugačije se gleda napadač koji radi za ekipu i zabije 5 golova i onaj koji radi za ekipu i zabije 25.
  • vjeko1701
    16.7k
    Osobno jedina predmost Miereza prema Gavri su godine, po svemu ostalome mi je Gavro draži tip igrača i napadača i ne bi ga mjenjao. Iz nekog razloga me Mierez iritira, dal je to da svaki duel koji ne dobije pada na pod kao da ga je netko snajperom poogodio ili nešto drugo, ne znam, al osobno nimalo ne patim za njim u Dinamu.
  • xavier
    12.1k
    Iz nekog razloga me Mierez iritira, dal je to da svaki duel koji ne dobije pada na pod kao da ga je netko snajperom poogodio ili nešto drugo, ne znam, al osobno nimalo ne patim za njim u Dinamu.vjeko1701

Većina ljudi tu ima dvostruki kriterij i vjerujem da te Mierez ne bi živcirao da igra u Dinamu, dapače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.