Od svih kandidata mu (uz Troskota i možda Klisovića) najviše vjerujem da napraviti promjene u klubu jer je to ponovio jako puno puta u posljednjih par godina a i vidi se da je jako dobro upućen u problematiku. A možda nas laže, tko zna. Brzo će se sve vidjeti.¸Zašto vjerovati Tomaševiću na riječ — NitkoBitan
Ja sam protiv ovih LGBTQRQEERWQEQ+ sranja, ovih zastava itd. ali činjenica je da je ove zastave postavila trenutačna gradska vlast. Znači, dali su vam i pederluk i pokrali novac od žičare.Istina, je da vjerojatno neće biti više skupih žičara nego će se taj novac krasti kroz financiranje raznih udruga i pokreta, ali za razliku od žičare nitko neće tome moći srat jer eto odmah postajete ono što sam gore naveo — og1986
Zašto vjerovati Tomaševiću na riječ? Lagao je u kameru na sučeljavanju da mu otac nije na Škorinoj listi u Zaprešiću. — NitkoBitan
Koliko?Znaš koliko Možemaša nemre očima smislit grafite boysa po gradu — NitkoBitan
Tko je slao interventnu policiju 1.5.2010? Tko je zloupotrebio policiju da se zaštite Mamićevi interesi? Tko vas je skidao ispred sjevera?Pa ta rulja koja podržava Možemo! svršava na svaku policijsku brutalnost prema navijačima. — NitkoBitan
Deseci proglasa bivšeg muža od Amrice kontra navijača dok je još bio u HHO — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.