Ako zapad toliko ne valja, onda se vrati pa nam pomozi boriti se protiv takvih stvari. — xavier
Samo forum i je forma gdje u principu svatko od nas iznosi mišljenje sa distance. — Mali dioničar
Jebi ga, kad SAS navija za Možemo sa distance nitko se ne zgraža, a čim netko sa distance navija kontra onda imamo stav “ajde nemoj srati sa distance.” — Mali dioničar
Upravo to :smile: Ja od srca želim da imate što bolji život u Zagrebu ali vi sami odlučujete tko će vas voditi pa se zato u komentarima fokusiram na izjave kandidata u kontekstu Dinama.SAS navija isključivo za Dinamo i njemu je svejedno hoće li stadion i Dinamo u skladu sa zakonom omogućiti Peovićka ili Hasanbegović :blush: — xavier
Više puta sam napisao "disclaimer" da ja komentiram i pratim izbore isključivo zbog budućnosti Dinama. I ako Tomašević, Sladoljev itd već godinama pričaju da treba i da žele demokratizirati Dinamo onda to i napišem. — SAS1987
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.