Nisu svi isti. Ovi na jugu u saveznim državama B-W i Bayern se više fokusiraju na zelene politike dok su ovi na sjeveru obrnuto, radikali sa primjesama psihopata. Imaju svoje ulične postrojbe takozvane ANTIFE koje financijski i politički štite, a oni su zaduženi za internet cenzure i prljave postrojbe ovisi o trenutku. Prošli mjesec je otkriveno kako je zaposlenik gradske službe u Leipzigu davao kućne adrese policajaca istim grupacijama, pa su oni palili automobile istim. Ovo su ti stranački posteri za neki njihov stranački skup.Svaka slučajnost sa totalitarnim režimima je slučajna i ne namjerna — BlauDivision
Ja ne vidim razliku između njih i Bandićeve ekipe — BlauDivision
hahah ma od čega molim te Hasanbegović živi onda? A ti ga doživljavaš kao nekog mitskog heroja. Pa prvih pet Tomaševićevih ljudi, kao i sam Tomašević do nedavno, su na doslovno istim pozicijama...kao i Hasan, kao i Raspudić recimo... Kaj te tu buni? — Aggro
To je samo jedna mala cigla u velikoj piramidi zeleno-lijevog ludila koje je zahvatilo cijelu zapadnu politiku.Švedska se jedno vrijeme nalazila na broju 2 u cijelom svijetu po broju silovani žena.Tko je radio silovanja ne treba ni pisati a Šveđani nisu.Silovatelji budu osuđeni na neke mizerne kazne ili se proba ušutkat.Znači jedna Švedska koja je u očima prosječnog Hrvata raj na zemlji. Na vlasti takoder Zelena koalicija. O No Go Zonama ne zelim ni počimat. Jest da sam otišao sada salje od teme ali želim ti samo prikazati razloga mog amoziteta u ovoj mjeri prema Zelenim i njihovim politikama u realnosti a ne ono što prikazuju o teoriji. A ovo o protuteži nema ni govora jer još iznad Njemaca stoji breme drugog svjetskog rata. Svaki zdravorazumski argumenti kontra završe za etiketiranjem, društvenim uklanjanjem i "najjacim argumentom" od jedne riječi "Nazi" . — BlauDivision
Ako je grad stvarno u ovakvom stanju sasvim suludo bi bilo dati ga nekomu koji će se učiti na njemu, nekomu kome će ovo biti praksa, prvi posao gdje će imati neku kaznenu odgovornost. — BlauDivision
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.