• Dudu
    2.6k
    Haha svaka mu čast, nek je i on proradio.

Navijam da ispadne Lokomotiva i drago mi je da će očito ispasti, ali kao čovjek koji traži neku logiku u svemu, naprosto sam frapiran onime što oni rade..

Samo primjer golmana: Hendija započne solidno branit, dovedu nekog Alexa, frajer nema pojma, brani par utakmica, vrate ga na klupu, Hendija ispao iz forme, vrate ga na gol, Hendija hvata formu i nakon par očajnih utakmica brani bolje. Vraćaju iz penzije Santinija, Hendija na klupu, Santini brani i loš je, s vremenom uhvati kakvu takvu formu, Santini na klupu, na gol Hendiju koji je van forme :rofl: :rofl:
  • xavier
    12.1k

Lokomotivina sportska politika ove sezone na trenutke stvarno izgleda kao da žele ispasti.
  • LovroZG
    1.3k
    Pa vjerojatno i žele. Toplak je prije par kola započeo priču da su mu super Loksini juniori i da će neki dobit priliku. Danas im dva klinca ničim izazvani startaju ko da se ne bore za ostanak.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Znaš da si na dnu kad ti kulenović zabija
  • Dudu
    2.6k
    Ako sam dobro izbrojao, za Lokomotivu ove godine nastupilo 46 igrača u prvenstvu, ovaj Argentinac Bonansea ako uđe bit će 47 :D
  • NB86
    17.1k
    toplak cesto odmara i "tankira" utakmice protiv favorita prije susreta s konkurentima za ispadanje, isto je radio i u interu i varazdinu.
  • Dudu
    2.6k

Tankira Lokomotiva cijelu sezonu :rofl:
  • immerwieder
    1.6k
    igral je Bonansea već protiv blitvajunajteda,
    meni se čini da je zapravo fingiran sukob s bracekima, a da je zapravo ova sezona poslužila za financiranje bijega izvlačenjem love iz kluba, jer su i oni shvatili da to tak više ne ide
  • jp23
    3.2k
    Well predviđanje ti se ostvarilo pošto je konačni rez zaista bio 3-0 :lol:
  • Dudu
    2.6k

Dan prije sam igrao bezveze listić s 3 para iz HNL-a, promašio sva tri (Šibenik dvojka, Gorica kec, Osijek Hajduk iks), kad ne igram ništa, pogodim i ishod i točan rezultat :lol:
  • Krizy
    60.2k
    5o92otuyd77m6ivo.jpg
    Novac potrošen na pojačanja po ligama u zadnjih 5 godina, 2 najveća potrošača i postotak koji odlazi na ta 2 kluba u odnosu na potrošnju cijele lige.
  • marcio amoroso
    44.8k
    Zanimljivo koliko Bayern troši, a kakve rezultate postiže. Stvarno su tata mate.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Crveni burtonu, ajd super.
    Al kako onda prošlo kolo Igor Silva nije dobio crveni? Super kriteriji!
  • Krizy
    60.2k
    Ljestvica zadnje 3 sezone, od 2018./19.:
    eqta67r70tckivoe.jpg
  • Eduardo
    25.6k
    Bruno Marić gostovao je na HNTV-ovoj emisiji "Treće poluvrijeme", po prvi put u ulozi predsjednika sudačke organizacije. U eter je pustio nekoliko vrlo snažnih poruka.

- Jako ćemo smanjiti liste sudaca. Da bi bili u formi suci moraju stalno suditi i naše je da im to omogućimo. To je jedan od naših strateških ciljeva, to i UEFA traži. Zato ćemo napraviti jedinstvenu listu Prve i Druge HNL. Apsolutno smo odlučili da nema više regionalnog ključa po kojem su suci mogli napredovati. Od sada će jedini kriterij biti kvaliteta, a ne regije iz koje dolazi.

Kazao je Marić ponešto i na temu pritiska članova Izvršnog odbora HNS-a, odnosno ljudi iz klubova.
    - Nikakav pritisak na suce neću dozvoliti, ignorirat ćemo njihove želje. Imamo komisiju u kojoj sjede sudački stručnjaci i držat ćemo se samo našeg stava, naših odluka. Ne dolazi u obzir da neki sudac bude sklonjen u stranu zato što to klubovi traže. Napokon, suce više nećemo kažnjavati tako da ne sude utakmice, jer to nigdje ne vodi. Ne možeš biti u dobroj formi ako ne sudiš redovito. Ako je netko sudio ispod razine, on će i dalje suditi, možda u Drugoj HNL. No, zbog jedne pogreške na utakmici koja je dobro odsuđena, nikakvih sankcija neće biti. Mi sucima želimo biti podrška i trebamo im omogućiti da budu u punoj formi, a ne da ih našim odlukama udaljujemo od terena i tako ih činimo lošijima.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet