• Kwedi
    3.9k
    Od sada će jedini kriterij biti kvaliteta, a ne regije iz koje dolazi.Eduardo

Slažem se s Brunčijem oko ovog.

Sudac iz Zagreba ne smije sudit Dinamu ili sudac iz Splita ne smije sudit Hajduku.

Izmišljotina iz paleolitika.
  • Infinity
    19.5k
    I dalje sudac iz Zagreba nece smjeti suditi Dinamu i sudac iz Splita nece Hajduku. Do sad se pazilo da sve regije budu podjednako zastupljenje po pitanju broja sudaca koji sude Prvu ligu. Tako se moglo dogoditi da imas npr. u Osijeku pet sudaca cija se kvaliteta vrednuje 80, 83, 88, 90 i 93 necega, a onda izmas iz Delnica pet sudaca cija kvaliteta se vrednuje 60, 62, 70, 73 i 79 necega. Osijek dobije jednog, Delnice jednog. U Osijeku imas jos cetiri kvalitetnija od ovog jednog iz Delnica, a taj iz Delnica je unaprijedjen i ovi iz Osijeka nisu samo zbog regije iz koje dolaze.

Mislim da je to u pitanju. Mozda grijesim.
  • Kwedi
    3.9k
    još gore.

nek bude deset sudaca iz osijeka, zaboli me di je tko rođen ako valja.

ključ suđenja u prvoj HNL kaj je netko iz severina na kupi je za gurnut glavu u vešmašinu.
  • Infinity
    19.5k
    Slazem se. Kod nas u BiH je isto tako. Kad sam bio junior trener nam rekao da ako hocemo da se prijavimo i da cemo napredovati velikom brzinom jer fali sudaca iz nase regije. Meni je to besmisleno. Ni UEFA ne daje utakmice sucima iz svih saveza, sude najbolji. Mislim da tako i HNL treba da sude najbolji, kao i nize lige koje se igraju na teritoriju cijele drzave.
  • immerwieder
    1.6k
    gorica u prvih 11 ima igrače iz 6 država, a na klupi od dodatnih 8 igrača još 6 novih država,
    pokriveno 12 država, tko ne prođe kontrolu na plesu, za kaznu igra za goricu
  • vafenss
    234
    Bulat asistirao S.Sahitiu za 1-0 protiv Gorice
  • Neki tip
    21.3k
    Bez Suka i Lovrića teška borba za ostanak.
  • r1oma
    1.5k
    Kada se ocekuje povratak Suka ako se uopce ocekuje u neko skorije vrijeme?
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Šta se Gorici desilo? Matar ništa, Špikić ništa, Nimely ništa, Mitrović ništa, itd.

Mislim znam da nema Lovrića i Suka, ali ovo je baš loše!
  • Keyser Soze
    16k
    Sjećam se koliko je ljudi zazivalo da kupimo Matara kad ono prosjek od napadača, Beli je Pele za njega.
  • Neki tip
    21.3k
    Mislim znam da nema Lovrića i Suka, ali ovo je baš loše!Dragon1Warrior123

Nije to baš "ali".. nema "ali", već dodaj i Čabraju.

Uzmi Hajduku ma samo Livaju, uzmi Rijeci Franka, uzmi Dinamu Ademija, Oršića i Petka..

Ne mogu ni veći od Gorice samo tako nadoknadit 3 prvotimca.
  • Keyser Soze
    16k
    Šibenik crveni i odma gol, 1:1
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Bulat opet odigra maestralno 8.0 ocjena
  • Majki2111
    4.1k
    Nijenlinovo crveni Teklića, start džonom...
  • Neki tip
    21.3k
    Bulat opet odigra maestralno 8.0 ocjenaBBB Sibenik

Baš se veselim tom malom. Gledao sam Šibenik 4, 5 puta, uključujući tekme s Dinamom i svaki put mi se svidio.
    A toliko još može napredovati s boljim suigračima, u organiziranijem okruženju i s više podražaja.

Baš veliki potencijal.

Ne pojačanje, nadam se da mu se neće takav teret nametnuti, trebat će i njega istrpjeti u nekim tekmama, ali mislim da bismo već u ljeto 2022. u njemu mogli imati pravog igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet