↪bbbjura gle, ak ga dovedeš, ja sam prvi za to da dobiješ i kakvu proviziju.. — Neki tip sa Zapada
pa na tm-u piše da je odigrao 22 utakmice ove sezone, zabio 8 golova i ima 5 asistencija: — Neki tip sa Zapada
to će Krizy pokupit.. navodno voli Dinamo, valjda neće odrapit — Neki tip sa Zapada
Zanimljiv pronalazak — Eduardo
novi ili dozivotni ugovori za Ademija,Oršića i Petkovića — BBB Mataa998
Ma mislim da želimo isto,kada sam rekao doživotni ugovor nisam mislio da se sada potpiše ugovor koji ih veže za Dinamo do kraja karijere,nego samo da se njih trojica pod svaku cijenu,i sve dok se ima ikako sredstava plati koliko god žele (ako možemo tako reći). Budimo realni bilo je sjajnih igrača,sjajnih stranaca i pojačanja,ali njih trojica domaćih vrijede više nego svi drugi i daju više nego bilo koje pojačanje. Još bih tu rekao da od njih trojice jedino Petko izgleda ponekad i nezainteresiran,i da golovi izostaju ali to je igrač poteza,to je igrač koji vidi stvarno puno više na terenu nego što neki iz ptičje perspektive vide. Zato je on vrijedan čekanja i živciranja,zato što će u 90 minuta sigurno napraviti potez koji može riješiti bilo koju tekmu.Doživotni ugovori su nepotrebni, ako je Real mogao reći Raulu, Casillasu ili Utd Rooneyu da mogu ići kad im je vrijeme za ići, i Dinamo bi trebao tako rezonirati. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.