• reziser
    6.9k
    sad bu zanimljivo.. Jel bu se javil ili ne.
  • reziser
    6.9k
    piše da se mora javiti sucu koji će mu reći datum javljanja u zatvor?
  • Nolifer
    8.5k

Svašta bi se dalo pisati na tu temu, ali živi bili pa vidjeli...
  • Ludovic IX
    7.4k
    nije mi vrag dao mira i išao pogledat te pozajmice koje je mamić davao dinamu. priča o navodnih 82 miliona kuna koje je posudio, a dao dokumente za 10-tak miliona koje je posudio u 16 navrata i svki put sa rokom otplate goidnu dana i finom kamatom 4-6%. Znači, po ovome, em mu je dinamo sve vratio a još je i fino zaradio na kamatama.. i ako se ne varam te pozajmice za koej daje dokumente su od 2004-2007 ili osme. neznam koja banka nebi dala dinamu kredie na godinu dana tada i to vjerojatno uz manje kamate na tako kratak rok.

što više priča, to se više plete u svoje laži.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/zdravko-mamic-objavio-famozne-dokumente-dinamo-je-bio-kanta-za-napucavanje-a-ja-bill-gates-15064917
  • NORTE
    12.1k
    Ako je Zoran optuženik i u sljedećim optužnicama onda su jako male šanse da on neće otić u BiH.
  • markoli
    1.7k
    Prvi dokument - comic sans font. :blush:

Inače tada 4-6% kamata nije bilo visoka (kao što sada je), toliko si otprilike mogao dobiti u banci na štednji.
  • The Undertaker
    5.8k
    Ako se ne varam 4% je tada bila, a mislim da je i sada, minimalna zakonska kamata kod posuđivanja novca.
  • markoli
    1.7k
    Nije, nema minimalne kamate kod posuđivanja novca fizičke osobe pravnoj. Može biti i beskamatno.

Nema minimalnog ograničenja ni između pravnih osoba, jedino postoji porezno priznata stopa između povezanih osoba i u 2021. godini je 3,00%.
  • Kwedi
    3.9k
    Kod povezanih osoba svake godine se kamatna stopa definira od strane Ministarstva financija.

Zdravko Mamić fizička osoba posuđuje Dinamu kojeg zastupa Zdravko Mamić izvršni dopredsjednik pare po kamatnoj stopi od 6%.

Više posuđene love, više love od kamata.

Od takvog džeka koji se hvali kako ima 50 milijuna kuna na računu i sto najboljih mladih igrača u agenciji svojoj najvećoj ljubavi umjesto 0% kamata ajmo zaraditi i pri tom biti u sukobu interesa.

I onda se time hvali.

Evriting vil gou vejl.
  • martens
    323
    Džeku se ostvario mokri san svakog žmuklera menadžerskog da dobije svoj vlastiti klub na izvolte, i to ne bilo koji klub nego onaj najveći iz kojeg se po defaultu ide u repku.

Džek ugasio prezaduženu pravnu osobu/klub, napravio novu bez duga i tukao joj kamatu.
    Kasnije mu se pošemerilo koje pare su njegove, koje su klupske, sve mu se pomiješalo pa se naplaćivao i gdje treba i gdje ne treba.

Džek jednostavno nakon vrlo kratkog vremena nije mogao razlikovat svoje pare od klupskih, to su sve postale njegove pare razumiješ me. Jer ako on proda Janka Jankovića za 10 meleona pa pička ti materina to su moje pare, od kluba razumiješme.

To je duboko i ozbiljno poremećen čovjek, ozbiljan sociopat koji laže naočigled i boli ga kurac razumiješme što mu se ljudi smiju jer ima svojih 100 hrvatskih kretena koji mu aplaudiraju po fejsbuku.

Zdravko Mamić je jedini čovjek koji ima to u sebi da istovremeno priča kako je mitio suce, metao im satove na ruke, vodio ih po emiratima...i poziva ISTOVREMENO sve koji imaju ikakva saznanja o tim sucima da mu se jave na mail adresu naziva

To može samo on, on i nitko drugi jer nitko ne bi mogao osim njega da se na takav način sam sebi naruga i samog sebe ponizi.
  • martens
    323
    Uz tih 40 milijuna maraka Mamić Sports Agency imala je ugovor sa 100 najtalentiranijih nogometaša Hrvatske i regije.

Kao meni i tebi da kažemo uzdravlje, tako je njemu lako ovo istrest pred svoje fanove.

I sportske novosti kojima su ovo famozni dokumenti. Famozni ej.

I ljudi mu aplaudiraju, čovjek sve prizna, jesam lagao sam, jesam uzeo sam, jesam kamatario sam, jeo sam govna, pravio sam vas sve budalama kad sam se u rođenu djecu kleo...

I ljudi mu aplaudiraju.

Evo sad će se ispostavit da je od ovih 10 milja eura provizije brat bratu pola završilo kod njega. A zna se da je, zna se točno i preko kojeg igrača.
    Zaklet će se da nije kune uzeo.

Pa će za 2 godine ispast da je, a on će izvadit iste ove famozne dokumente.

Jer on to može i jer to puše ljudi. Ne vjeruje ni on al ljudi puše i prolazi.
  • Crusades1986
    13.3k
    Dobro rečeno, za sve što ga se godinama opravdano sumnjičilo, veliki pravednik se zaklinjao u svoje sve živo i mrtvo da nije istina i da će svakome tko dokaže suprotno ili dat neke novce ili će nešto napravit ala skočit ću sa ciboninog tornja ili tako nešto.

Od toga da nije menadžer Dinamovim igračima, da njegov sin nije menadžer Dinamovim igračima, da će dat 100.000 eura onome tko nađe bilo kakvu nepravilnost u klubu, do priča o stadionu, etc...

Naravno, za sve danas znamo, čovjek uredno priznaje i pritom od podkapacitiranih lizača guzice radi još veće kretene nego kaj jesu (ako je to uopće moguće).

Svi ti ljudi u komentarima ispod njegovih ispada primitivluka ne znaju zajedno napisat 4 pravopisno točne gramatičke rečenice i nije ni čudo da u najvećoj seljačini i klaunu vide uzora kad on predstavlja ono što oni jesu.

Baš patološki bolesno.
  • Nolifer
    8.5k
    I još misli da je to njegov klub i da može radit kaj hoće sa klubom.... :vomit:
  • martens
    323
    Garantiram miljardu posto da Zdravko Mamić nekad dok čita kako mu ga ljudi puše ni sam ne može vjerovat kakvi su to debili.

Em ovaj ga hoće za ministra, onaj hoće da dođe Zdravko lično u njegov zaseok i odvede županijskog niželigaša do lige prvaka, onaj treći mu daje dijete iz kolijevke da ga proda u Tottenham za dvajst meleona razumiješme, onaj peti mu nudi ženu samo da popije kavu s njim...

Okupio je džek posebnu vrstu debila za kakvih osobno nisam znao da postoje.
    Kretena je uvijek bilo ali ovaj kmetluk i ovo sužanjsko lizanje guzice je nezapamćeno u novijoj povijesti.

. Led te jebo. Stop reketu!!
  • superSantos
    2.8k
    I ljudi mu aplaudiraju, čovjek sve prizna, jesam lagao sam, jesam uzeo sam, jesam kamatario sam, jeo sam govna, pravio sam vas sve budalama kad sam se u rođenu djecu kleo...martens

https://www.youtube.com/watch?v=nD_wmkPA37o
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.