• Majki2111
    4.1k
    Svaki igrač ima neku kvalitetu koju možeš iskoristit u nekom sustavu. Sustav je poput puzla.
  • og1986
    2.9k
    Joj Majki ja ove tvoje postove više nemogu čitat. Pa niko ovdje nije glup da ne kuži kako je neki igrač bolji od drugog na nekoj različitoj poziciji.

Ali reći kako ne postoji da je jedan igrač bolji od drugog je za odlazak psihologu.
  • Dudu
    2.6k
    Kakve gluposti. Igraš u sustavu koji odgovara prema karakteristikama igrača. Ako u ekipi imaš sikire, nećeš sigurno igrat tiki-taku.
  • Nolifer
    12k
    Kad smo već kod tih preslagivanja igrača, kaj nije jednom prilike ili više njih onaj Didier Drogba pred neku utakmicu ja mislim protiv Barce čak ili neke druge ekipe igrao desnog beka, kad je Mou bio njihov trener? Sjećam se da je tako nešto bilo i da je dobro ispalo... Ak se ne varam, jer su igrali bunker neki, pa je Murinju trebao igrač u obrani...

A kaj se naših sustava tiče, da mora se slagat po profilu igrača, nemreš sad očekivat da će jedan Gavranović lupam napamet igrat lijevog beka i sl.

To je kod nas bio Šitum, od ofenzivnog su ga stvorili u beka, pa se nije dobro snašo u toj ulozi...
  • xavier
    12.1k

Ipak je to bio Eto'o
  • Nolifer
    12k

Sjećam se da, da je bilo tih nekakvih ''preslagivanja''

Al kužim poantu tvog odgovora :up: :wink:
  • Majki2111
    4.1k
    Ko je reko da sa sjekirama trebaš igrat tika taku?
  • Mali dioničar
    17.8k
    Ovo mi liči na Papadopoulosa na stoperu. Ako bude dobar, znamo jedan klub koji treba napadača.

• Nolifer
    12k
    Kaj mislite o Vizingeru? Dal je dovoljno kvalitetan da zamjeni Petkovića u Dinamu?
  • Dudu
    2.6k
    Vizinger je poluspica, ne uklapa se u Dinamove strukture s krilnim igracima, a mislim da nije ni kvaliteta Dinama
  • Nolifer
    12k
    Prema TMu je centarfor i tako su ga danas nacrtali u formaciji. To je drugo ako nije kvalitetan za Dinamo, makar bio bi opcija kao backup, ako se neko ozljedi...
  • marcio amoroso
    43.6k
    Vizinger k’o Kule, samo pola metra niži.
    Uz dužno poštovanje, on nema ni blizu kvalitet za Dinamo.
  • Kwedi
    3.9k
    https://telesport.telegram.hr/na-prvu/posljednja-stanica-vedran-corluka-objavio-je-sinoc-kako-odlazi-iz-lokomotiva/

U Lokomotiv je stigao 2012. godine iz Tottenhama, točnije iz Bayera, u kojem je na posudbi odigrao jednu polusezonu. S ruskim klubom osvojio je ligaški naslov u sezoni 2017./2018., tri ruska kupa te jedan superkup. Posebna mu je čast iskazana 2015. godine, kad su ga navijači izabrali za igrača godine.

Budući da se ove sezone nije naigrao u crveno-zelenom dresu, a i nedavno je proslavio 35. rođendan, postavlja se pitanje je li došlo vrijeme za povratak u HNL ili možda čak i odlazak u zasluženu igračku mirovinu?
  • xavier
    12.1k

Da ne bi zamijenio jednu Lokomotivu drugom...samo kažem :cool:
  • marcio amoroso
    43.6k
    Budući da se ove sezone nije naigrao u crveno-zelenom dresu,Kwedi

Ne mogu da vjerujem šta ljudi pišu :monkey:
    Vedran je u ovoj sezoni odigrao već 24 utakmice, 5 od 6 u ligi prvaka i 17 od 23 u prvenstvu. U prvenstvu je propustio 2 zbog kartona, 3 zbog ozljede. Dakle samo jednu zbog svog statusa. U ligi prvaka je tu jednu pauzirao također zbog ozljede.

Iskreno bi mene bilo sramota napisati ovako nešto. To su ona stvar, a ne novinari.

Edit: samo 5 igrača se “naigralo” ove sezone više od Čarlija u Lokomotivu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.