• Mali dioničar
    17.8k
    Što vi mislite o Mataru,deda

Fali mu malo mirnoće, ali izgleda odlično na terenu.
  • Dudu
    2.6k
    Nije bezveze bio i na probi u Juventusu, ali ne znam zašto mu se zaustavio uspon u Ukrajini.
  • nkdz
    1k
    Djeluje ko fakat solidan potencijal (23 god), na par tekmi sam ga gledao i djeluje dosta dobro
  • BBB Sibenik
    6k
    Fizicki mocan, malo mu triba prostora odma je opasan po gol. Al to govorin iskljucivo gledajuci jucer utakmicu, druge ga nisan gleda.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ma imam osjećaj da bi bila ista situacija s njim ko s Belim. On je igrač kojem treba povjerenje i kontinuitet koji mu mi mozda ne možemo dati.

Iako ja bi probo s njim. Iako meni je zanimljiv jako i Hara iz Istre. Igra dečko ko lud!
  • Nolifer
    11.9k
    Što vi mislite o Mataru, jučer je bio baš "čir na dupetu"?deda

Mislim da ima nos za gol sigurno. Meni je onaj i prije njega N'diaye bio dobar...
  • Bosna86
    12.3k
    Biti dobar igrač vise nije referenca za igrati u Dinamu... Menalo, Kulenovic i slični su imali solidnu sezonu u Europi pa ne mogu igrati u Dinamu... Ljestvica za igrati u Dinamu je podignuta na jako visoku razinu i vrlo malo igrača će je moći ispuniti
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    E vidiš da sad si me sjetio što sam htio napisat u prvom postu. Lik bi vjerojatno bio kao malo bolja verzija Kulena. Zabio bi par golova možda, užasno se trudio prve sezone,a li možda ne bi išlo i krenulo bi pljuvanje vrlo brzo.
  • Eduardo
    25k
    Nije bezveze bio i na probi u JuventusuDudu

Bio je i Kulenović... :smile:
  • NORTE
    17.7k
    Dovest Lovrića i Matara na ljeto! Ionako nakon Eura/kvalifikacija za LP idu Oršić, Petković, Livaković, možda i Ademi.
  • Dudu
    2.6k

Čekao sam tko će komentirati prvi haha..

Zato smo ga i kupili da ne propustimo nešto :rofl:
  • Beowulf112
    396

Ne lovrica.Nisam njegov fan.Mislim da bi usporio nasu igru.Netreba nam.
  • immerwieder
    1.5k
    Lovriću je Gorica limit, ima 10 specijalaca koji beže za njega, to ne bude drugde imal,
    njega može netko kupiti samo ako kompajliraš golove i da mu zabraniš da dođe gledati uživo,
    ili ako poslije netko nosi lovu od prodaje blizu gospe, kaj mi se čini da je priča za Štefulja
  • blue heart 72
    2.4k
    Lovrić ni pod razno. Matar je po meni kapacitet samo za rotaciju. Mislim, ima brzinu čak bi rekao i moć, ali mu ipak fali "ono nešto" da bi bio naša špica. Prije svega mislim na egzekuciju. Slično gledam na situaciju kao i Bosna 86
  • Krizy
    59.3k
    1.5M € otkup Mišića. Definitivno ga treba otkupiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.