Lijepo je vidjet i bivše igrače i "legende" kluba kako podržavaju krađu novaca iz voljenog im kluba. U slučaju pravomoćne presude, izbrisao bi im kompletnu povijest igranja i uspjeha u Dinamu. — Crusades1986
Antolić, pa i Mirko Barišić, i svi njihovi odani skupštinari još će dugo, čak i u ovoj nezavidnoj situaciji, ostati nedodirljivi Dinamovi vladari. Zamislite taj apsurd; gazda i ideolog ide im u zatvor zbog pljačke Dinama, a njegovi suigrači u upravi kluba i dalje vrte onu Maminjovu omiljenu “ne može nam nitko ništa”.
I nije to zato što Antolić i Barišić čine neosvojivi bunker, nego jednostavno zato što ih nema tko napasti. Zastrašujuća je činjenica da je Mamić u 20 godina vladavine Dinamom uspio zatrti ili pokoriti svaki proplamsaj opozicijskog djelovanja. I danas osim simpatične, ali slabašne udruge ''Dinamo to smo mi'', Dinamova vrhuška nema ni jednog jedinoga oporbenjaka. Ni jedna klupska legenda, ni jedan biznismen, poduzetnik, ama baš ni jedna grupacija ne pokazuje interes da preuzme Dinamo koji kleči pritisnut kriminalom u vlastitim redovima, pravomoćnim presudama svojih čelnika za pljačku vlastita kluba, a nema ga tko nokautirati. Nema ga tko preuzeti. Dinamo više nikoga ne zanima.
Milan Bandić godinama je vladao Zagrebom bez prave oporbe. S vremenom je u snažnu političku snagu izrastao aktivist Tomislav Tomašević, i to samo taksativno nabrajajući i razotkrivajući Bandićeve afere. Mamićev Dinamo takvoga kontraša nema, a sve mu je servirao na zlatnom pladnju. Čak i teretom pljačke u kojoj je Dinamo ostao bez 115,9 milijuna kuna, Mamić će iz mostarske kaznionice preko svojih “dopisnika” i dalje neometano vladati Dinamom. FC Panduri očito bolje nije ni zaslužio. — Tomislav Dasović, Večernji
Niste li najavljivali neku akciju učlanjenja nakon pravomoćnosti presude? Kad ako ne sad? S obzirom da sve do sad to niste napravili. Nije da prozivam ikoga, ali evo i dalje je to glavni 'argument' kompromitiranoj upravi kojim odgovaraju na svaku prozivku već godinama u svakom javnom sučeljavanju, i to koriste čak i nakon pravomoćne presude za prvu optužnicu. Umjesto da se tome odmah stalo na kraj ništa se još nije poduzelo. Broj članova udruge je odavno morao biti višestruko veći, pričam o bar 3-4 tisuće članova koje Dtsm lako može imati, umjesto 500 koji je već godinama. Ako može normalan odgovor na pitanje, bez bahaćenja i odgovoranja s visoka kako to već često zna biti na ovom forumu, pitanje je najnormalnije.svi mogu pomoći učlanjenjem sebe i sebi bližnjih Dinamovaca u Udrugu DTSM. Pa sutra Antolić neće moći minorizirati 500 ljudi, već 1000, 1500 ili kaj ja znam koliko. — Pop corn
Zbog nepoduzimanja ničega osim pokretanja bezbrojnih studija i projekata vezanih za stadion koje ne služe ničemu osim trošenju javnih novaca, glavni krivac za stanje Maksimirskog stadiona je Milan Bandić koji u 18 godina mandata kao gradonačelnik i 13 godina kao počasni predsjednik Dinama nije sposoban svojem gradu i klubu osigurati stadion primjeren metropoli državi članice Europske unije. — DINAMO TO SMO MI
Pa da su u svom postojanju jednom, samo jednom kucali na vrata Bandiću, a kucaju i otkucavaju fantastično, pa njega i ostale ubojice zagrebačkog sporta pitali je li ih sram da najbolji hrvatski sportski klub u posljednja dva desetljeća – bez ikakve ozbiljne konkurencije- živi, stvara i igra na zagrebačkom ruglu i nacionalnoj sramoti, rekao bih čak i ja – ajde.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.