• Infinity
    21.5k
    Neki vele stadion, neki vele novi ugovor Bjelice, neki vele novi gazde, neki vele povratak otpisanih. Tko će ga znat. — deda

Nema mi smisla da se sazove izvanredna press konferencija zbog novog ugovora treneru. Sve bi nas to obradovalo, ali nije da je takvo nesto vrijedno tolike paznje.

Ovo s novim gazdama i otpisanim mi takodjer nije realno. Ostaje nam stadion, a nadajmo se da ce to biti novi stadion, a ne pokriven postojeci.
  • BluePhone67
    5.5k
    moglo se bar pricekat sa svime (kaj god bilo) da prodje tekma s prijateljima s juga — reziser

Kaj si ima vise cekat, pa sve krece od proglasa BBB i 18 000 potpisa prije 10 god ( DESET GODINA) koji su odnijeli Bandicu koji je to sve bacio u smece u pljunuo svima nama u facu, ja mislim da je to dovoljno vremena proslo za cekanje.
  • reziser
    8.3k

ak se čekalo 10 godina, moglo je još par dana

uredno se nama pljuje po facama, od žičara, fontana, rotora i ostalih pizdarija
    dinamo je tek jedan u nizu gdje se lova pere
  • xavier
    12.1k
    ja se iskreno nadam da je tema NOVI STADION — reziser

Tema će biti kukanje kako je ovaj stadion u očajnom stanju te prijetnja kako će klub sam izgraditi novi stadion ako se nešto ne riješi. No opet naravno ništa konkretno.
  • reziser
    8.3k

nadam se, iskreno se nadam da će biti nešto KONKRETNO o stadionu, a ne bajke
  • reziser
    8.3k
    i dinamo NEMOŽE sam napraviti stadion bez grada....koji treba dati zemljište
  • deda
    48.5k
    Kak ne može, ja imam ral i pol tu u Bjelovaru. Doniram je klubu. :wink:
  • BluePhone67
    5.5k
    Mijenjam pobijedu/poraz/nerijeseno za slobodu kluba i buducnost
  • reziser
    8.3k
    vidjet ćemo kaj budućnost u 12 donosi :grimace:
  • reziser
    8.3k
    bude livestream?
  • deda
    48.5k
    Komad betona skoro pao na djecu jučer. To je to.
  • deda
    48.5k
    Stadion treba pod hitno zatvorit i gotovo. Ako to ne pomakne stvari ne znam što će.
  • reziser
    8.3k

ma hoće, sad bi ti rekao....
    plakanje, kukanje, molbe, qrac palac

zatvorit ce nam stadion i igrat cemo na rujevici evropske
  • Guinness
    3.5k
    Tema će biti nove gazde
  • 000
    955
    Tema će biti nove gazde — bk5b

Nakon za dlaku izbjegnute tragedije jučer, tajming za tu temu bi bio potpuno deplasiran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.