• db-izbjeglica
    16.5k
    A u tenderu se trazi 6 nadzornika. Ljudi volontiraju valjda :grin:Papastrumf

da, da...građevinari, strojari, električari, sve ovlašteni inženjeri

ponos i dika struke!

laganih 200-300 eura mjesečno u džep i super.
    za usporedbu, meni je lik jučer naplatio pranje auta (unutarnje i vanjsko) 50 eura.

objašnjenje: bio je prljav, aha, ok, valjda treba čist auto dovest na prnje da bi cijena bila manja. tako sam skužio...
  • dumitrumitu
    1.4k
    Vjerovatno je više truda uložio taj što ti je prao auto. Ovi što daju takve sramotne ponude će vjerovatno potpisati sve i neće se previše baviti nadzorom.
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Vjerovatno je više truda uložio taj što ti je prao auto. Ovi što daju takve sramotne ponude će vjerovatno potpisati sve i neće se previše baviti nadzorom.dumitrumitu

sve i da samo potpisuješ, jel bolje potpisivati za 40 000 eura ili za 400 000 eura?
    ako se posloži konsenzus da nitko ne ide ispod cca 1%?
  • scooniepenn
    3.9k
    Od ovih ponudtelja znam za Urbane ideje i oni su ozbiljni, s jakim referencama i iskustvom.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Meni je poznato 10/15. Od tih 10, pola ih je ozbiljno.
  • KrunoPesca
    61
    Ova prva ponuda ili vise njih se moze odbaciti zbog neuobicajno niske cijene. Ali fascinantno da stavis procijenjenu vrijednost 100.000 eura ako znas da je nadzor takvih gradevina 2-4 % ukupne vrijednosti stadiona
  • Plavi-9
    842
    KAMGRAD će raditi HNS-ov kamp u Gorici. Ne znam da li istovremeno misle raditi to i ovaj stadion ? Možda netko ima više info
  • Izet Hajrović
    4.1k
    barem će dobiti popust na količinu kod naručivanja materijala :joke:
  • Papastrumf
    14.4k

Vidis da nije 2-4%. Cak i ozbiljne firme su isle s 1%.
  • SAS1987
    16.3k
    A u tenderu se trazi 6 nadzornika. Ljudi volontiraju valjda :grin:Papastrumf

Penzioneri nadziru gradnju sa balkona, otkimavaju glavom i komentiraju kako ništ ne valja i kako bi oni bolje :lol:
  • mali M
    6.9k
    Okej, radi se o velikim ciframa pa je vjerojatno normalno da neće ići na 4%, ali opet je procjena fulala za bar 4 puta...
  • gledatelj
    717
    Ovo pljuvanje niske cifre i kako im se isplati. Pa zar nije netko spominjao da neki idu ispod cijene samo zbog buducih poslova kako bi imali reference da su radili stadion. Mislim to mi ima logike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.