• Kaiser
    156
    - početak radova u travnju ako ne bude žalbifakin
    daj Bože, samo nisam baš siguran da će u roku od max. 60 dana donijeti odluku o odabiru. Možda, ako imali samo jednu ponudu.
  • Plavi-9
    841
    Naime, istekao je rok u kojem zainteresirani gospodarski subjekti mogu tražiti pojašnjenje/izmjenu dokumentacije o nabavi.KrunoPesca

Nemoj miješati savjetovanje i natječaj. Pitanja se mogu postavljati bez ograničenja kad se otvori natječaj
  • Papastrumf
    14.4k

Jesi li siguran? Ako je tipa rok za dostavu ponuda 22.2. onda mora biti nekakav rok za pojasnjenja. U suprotnom netko moze traziti pojasnjenja vecer prije.
  • NitkoBitan
    23.2k
    Trebamo otvorit predictor u kojem cemo pogadat iznos najnize ponude :grin:
  • Nolifer
    9.7k

I osim ponuda, nove rokove za početak gradnje :grin:
  • Dudu9
    1.5k
    Najbolje da se jave Strabag i Kamgrad, nadam se samo da neće bit firmi poput Eurokamen koji je napravio zastoj u izgradnji Opusa pa na kraju raskidanje ugovora, da bi Strabag završio izgradnju
  • NitkoBitan
    23.2k
    Meni je zao sto vise nema Kineza u igri. Eto nam Europske unije... Izgradili bi nam Kranjcu za max 30 milijuna i prije ocekivanog roka.
  • KrunoPesca
    61
    Ma kolega krivo piše. Prethodno savjetovanje je završeno početkom 12. mjeseca prošle godine te je postupak objavljen i otvaranje je u petak. Naručitelj je sukladno ZJN čl. 240 obvezan produžiti rok za dostavu ponuda najkasnije tijekom šestog dana prije određenog roka za dostavu. Taj rok je prošao, tako da nadajmo se da neće grad Zagreb sam od sebe produžiti rok ako recimo shvati da još nestp treba promijeniti u dokumentaciju.
  • rioda
    7.1k
    Najbolje da se jave Strabag i Kamgrad, nadam se samo da neće bit firmi poput Eurokamen koji je napravio zastoj u izgradnji Opusa pa na kraju raskidanje ugovora, da bi Strabag završio izgradnjuDudu9

Imam info da će Kamgrad biti među ponuditeljima
  • Dudu9
    1.5k
    I dalje je ta firma u hrvatskoj rade oni i javljaju se na natječaje
  • Papastrumf
    14.4k
    Naručitlej je sukladno ZJN čl. 240 obvezan produžiti rok za dostavu ponuda najkasnije tijekom šestog dana prije određenog roka za dostavuKrunoPesca

E to. Drugo ne bi bilo niti logicno.
  • Dudu9
    1.5k
    vjerujem da bi vlasnik kamgrada i dinamovac htio napravit taj stadion kako treba i na vrijeme
  • KrunoPesca
    61
    Vrlo vjerojatno da će biti zajednica ponuditelja Kamgrada i nekog jakog ponuditelja sa iskustvom izgradnje stadiona. Ali tamo gdje je Strabag i cijene idu u nebo. Kinezi to izgrade unutar procijenjene vrijednosti nabave i bez dodatnih vantroškovničkih stavaka.
  • Bosskovitz
    14.9k
    Meni je zao sto vise nema Kineza u igriNitkoBitan

Mislim da ih ima. Ovo nije projekt kojeg financira EU, trebali bi se moći prijaviti.
  • NitkoBitan
    23.2k
    Mislim da ih ima. Ovo nije projekt kojeg financira EU, trebali bi se moći prijaviti.Bosskovitz

Ma da, znam da je bila neka shema u kojoj je EU promijenila svoju politiku prema kineskim tvrtkama. Ako je samo do toga se ne financiraju projekti u kojima sudjeluju kineske tvrtke onda ok, ionako nitko realan nije ocekivao da ce se stadion sufinancirat novcima EU.

Nadam se da ce nas Kinezi ugodno iznenadit iznosom ponude. Kaj se rokova i Kineza tice mislim da tu nema nikakvih bojazni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.