↪Yovitssa jovica al njemu je to posao. Odmah čim sam vidio postavu sam skužio da ćemo imati problema sa trkom u obrani. Mi mimo dve Halilove "asistencije" smo im dali 3-4 takve mrtve šanse koje su dobili sa presingom i trkom. Čak se i RPG tek upalio kad su ušli prvotimci. Spora teretna obrana koja je tehnički užasna i manjak veznjaka jer si stavio dva napadača. To radiš ako imaš jednog Maxa u obrani jer će ti on iznjeti loptu, ali ovako... Samo zato kažem, Jakiru je to posao, jako dobro je plaćen on i stožer da snime protivnika, kažu: aha Belupo je mlad i rastrčan, nemaju druge adute osim trke pa će ići na presing i kontre, moramo postaviti igrače koji će im znat sakrit loptu pa da odustanu od trke.. plaćen je za to... Nismo svi mi ovdje treneri nego imamo oči i vidimo očito...
now — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.