• Mihaljević
    15.2k
    Pobjeda protiv bijelih sigurna.
  • Ban
    698

Ali Stojković nema ni neke predispozicije za kirlo. Njegova idealna zona je half-space. On je meni profilno najbliže nekoj DeBruyneovskoj desetki, ako bih ga već uspoređivao.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Najbolje da budemo ko Rudeš, promijenimo 3-4 trenera u sezoni i to bude nas spasilo.
  • Common Sense
    1.6k
    Ha čuj, mnogi smatraju da je E. Ten Hag među najboljim trenerima na svijetu. A pogle na što mu liče rezultati i stanje u svlačionici... Što želim reći, nije svaki trener (bez obzira na to koliko dobar bio) za svaku ligu i za svaku ekipu.
  • Zagi
    19.2k
    Dobro @Ban
    Stojković nije
    Vidović nije
    Špika je ali kao da nije
    Marin je ... Marin
    Rukavina ne može (još)
    Šakota je u belupu
    Menala ne računamo

Tko može?

#kvalitetnaselekcija
  • Ban
    698

Ja i dalje vjerujem da Rukavina može, ali džabe meni vjerovati ako mu ovaj ne da minute ni protiv Rudeša. Zapravo nisam razočaran ni Špikićem za razliku od mnogih ovdje.
  • Zagi
    19.2k
    Ma budi ozbiljan. Lovimo grdi minus. Kakav Rukavina, kad god uđe izgleda kao pionir.

U nekim drugim sezonama ok, trpilo bi ga se na proljetnih +10. Ne može razvoj Rukavine biti ispred kluiba jebiga.
  • Noel
    25.4k
    Jakirović ima priliku u ove dvije utakmice do kraja sezone izborit proljeće u Europi i razbit mitomane na Maksimiru. Sa te dvije pobjede bi na kraju završio svoj jesenski mandat u vrlo dobroj atmosferi. Ali ,veliko ALI! Nakon utakmice sa Mitomanima bez obzira na rezultat mora se sjest i ozbiljno raspravit o njegovoj budućnosti na klupi Dinama. Da li je to čovjek koji može povest Dinamo u drugi dio sezone. Već će nam ove dvije utakmice pokazat konačni sud. Barem kaj se navijača tiče.
  • Ban
    698

Kada ti umjesto Rukavine ulaze Marin i Emreli, mislim da Rukavina ne predstavlja relativno veći rizik.
  • Zagi
    19.2k
    Marin je u ovom trenutku miljama kvalitetniji igrač od Rukavine.
    Ali baš miljama.
  • Majki2111
    4.3k
    Kaj vidiš u Marinu?
  • Zagi
    19.2k
    Da je ovog trenutka bolji od Rukavine.
    Ništa više i ništa manje.

U Rukavini vidim nažalost novog Marina , samo 3 sezone neiskusnijeg i malo bržeg.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    @Slavonski interpunkcijski znak pa ovaj frajer trola konstantno, čovječe shvati da si jedini koji podržavaš blefera, vidjet ćemo hoćeš li tako podržati i njegovog nasljednika koji stiže prije nego očekuješ :kiss:
  • Noel
    25.4k
    Ni jedan ni drugi nisu igrači za Dinamo. Ajde možda sam prestrog prema Rukavini nije dobio dosta minuta za pokazat nešto. Al svejedno i jedan i drugi nemaju kaj radit u Dinamu nakon zimskog prijelaznog roka.
  • Zagi
    19.2k
    čovječe shvati da si jedini koji podržavaš blefera — Kujtim Shalla

nije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.